ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Συζήτησε με Λαγό σε καλό “κλίμα “


Έστω και καθυστερημένα, ο σχεδιασμός του Αστέρα ξεκίνησε  Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έγινε κρούση στον Γιώργο Λαγό προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία  Υπήρξε μάλιστα και συνάντηση, η οποία έγινε σε καλό “κλίμα”, με εποικοδομητική συζήτηση.

Ο Γιώργος Λαγός, ξεκαθάρισε ότι θα τον ενδιέφερε να εργαστεί στον Αστέρα που είναι μια ιστορική ομάδα, με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν στόχοι να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα.

Εξήγησε ότι δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να εγγυηθεί ότι η ομάδα θα διεκδικήσει άνοδο, καθώς έχει χαθεί χρόνος, όμως έστω και έτσι υπάρχουν τα περιθώρια να δημιουργηθεί ένα ρόστερ το οποίο θα βρίσκεται ψηλά. Για να γίνουν όμως όλα αυτά, απαιτούνται συντονισμένες κινήσεις, να επισπευσθούν μια σειρά από οργανωτικά θέματα, να κλείσουν παίκτες, έτσι ώστε την Τετάρτη η ομάδα να μπει στο γήπεδο.

Η διοίκηση του Ανδρέα Παπαδάτου, έδειξε θετική ανταπόκριση και κατέληξαν ότι απόψε το βράδυ, Κυριακή 16/8, θα γίνει μια τελική συζήτηση, η οποία και θα επιβεβαιώσει στα όσα έχουν καταλήξει οι συνομιλίες.