ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Συνεχείς οι επαφές του Βασίλη Χριστοδουλόπουλου


«Τρέχουν» οι εξελίξεις στον Αστέρα Αμαλιάδας, στον οποίο όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, όλες τις προηγούμενες μέρες έχει γίνει προεργασία και σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, εκκρεμεί όμως η διασφάλιση του μπάτζετ και η ανάδειξη νέας διοίκησης. Ήδη έχει υπάρξει προκαταρκτική συμφωνία με τον Γιώργο Λαγό, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, ενώ έχουν γίνει και επαφές με παίκτες. Εκείνο που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι ο κύκλος συναντήσεων με επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής, προκειμένου να συμβάλλουν στο οικονομικό σκέλος.

Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος (φώτο στη σημερινή εκδήλωση με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ Άρη Κουλούρη), είναι το πρόσωπο-«κλειδί», το οποίο όλες αυτές τις μέρες, διεξάγει συναντήσεις και επαφές με παράγοντες και ντόπιους επιχειρηματίες. Αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί με βεβαιότητα να προβλέψει κανείς τις εξελίξεις, καθώς όπως όλα δείχνουν, έχει εξασφαλιστεί σχεδόν ο μισός προϋπολογισμός, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν γίνει βήματα προόδου.

Ήδη την προηγούμενη βδομάδα, υπήρξε συνάντηση στην Αμαλιάδα με τον Γιώργο Λαγό, ο οποίος τη Δευτέρα αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, όπου παρακολούθησε σεμινάριο προπονητών. Ο Λαγός, εάν όλα δρομολογηθούν, θα είναι ο νέος τεχνικός του Αστέρα, καθώς την εβδομάδα που πέρασε η τηλεφωνική συνεργασία με τον Βασίλη Χριστοδουλόπουλου ήταν καθημερινή.

Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, παρών σήμερα στην απονομή του επάθλου του Πρωταθλητή Κ16 του Αστέρα Αμαλιάδας, εκπροσώπησε τον σύλλογο, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με φιλάθλους της ομάδας και να μεταφέρει τις εξελίξεις στο διοικητικό «μέτωπο», τις συνεχείς προσπάθειες τις οποίες καταβάλλει ο ίδιος,  αλλά και την αισιοδοξία του ότι με την απαραίτητη κινητοποίηση και στήριξη από την πόλη, θα μπορέσει τελικά να προκύψει ισχυρή διοίκηση.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος