ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Το ενδιαφέρον του Παπαγεωργίου και οι προτροπές για να οργανωθεί η ομάδα

  • 54
    Shares

Για λιγότερο από δυο μέρες βρέθηκε ο Θανάσης Παπαγεωργίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ηλεία και την Αμαλιάδα, όπου εκτός από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ένα από τα πρώτα πράγματα για τα οποία ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί, ήταν ο Αστέρας Αμαλιάδας, τον οποίο αποδεικνύει ότι αγαπάει και ενδιαφέρεται για την πορεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, είχε συναντήσεις με ανθρώπους της ομάδας. Ενημερώθηκε για την πορεία της και τους προέτρεψε τη νέα σεζόν να δημιουργήσουν ένα ντόπιο διοικητικό συμβούλιο, με ανθρώπους οι οποίοι θα οργανώσουν την ομάδα. Να δημιουργήσουν ένα σύλλογο ο οποίος θα είναι καλά δομημένος σε όλα τα επίπεδα, από τη βάση του, που είναι οι Ακαδημίες, μέχρι την κορυφή του, που είναι η πρώτη ομάδα.

Στις τάξεις του Αστέρα, επικρατεί αισιοδοξία ότι όχι απλά η ομάδα δεν θα διαλυθεί, αλλά θα κατορθώσουν να ξαναγίνει ο σύλλογος ισχυρός, δημιουργώντας επαγγελματικές συνθήκες οργάνωσης, ακόμα κι αν η ομάδα αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία, από την οποία ο στόχος θα είναι να είναι «περαστικός» και να επιστρέψει το συντομότερο εκεί που ανήκει.

Το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί θα είναι η συσπείρωση που θα δείξει στον κόσμο και τα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν τη διοίκηση, έτσι ώστε να μπορέσει ο Αστέρας να ανοίξει έναν νέο «κύκλο», να γυρίσει μια νέα σελίδα και να μπορέσει ξανά σύντομα να καταστεί πρωταγωνιστής.


  • 54
    Shares