Αστέρας: Το μέλλον… ξεκίνησε!

spot_img

Προτεινόμενα

Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του Αστέρα ολοκληρώθηκε χθες. Οι Βυσσινί, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους εκτός έδρας σε ένα δύσκολο Πρωτάθλημα από πλευράς μετακινήσεων και ολοκληρώνουν τη σεζόν με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Πρωταθλητή Ιάλυσο. Ο… απερχόμενος Πρωταθλητής, παραδίδει τα «σκήπτρα» του στον επόμενο, καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Αστέρας αφήνει τη Γ΄ Εθνικής ως εν ενεργεία Πρωταθλητής.

Στο χθεσινό παιχνίδι στο Αίγιο, είχαμε ακόμα μια καλή εμφάνιση από την ομάδα του Φίλιππου Μαρκόπουλου, με το γήπεδο του Αιγίου, να χειροκροτεί ιπποτικά την προσπάθεια της ομάδας της Αμαλιάδας. Μάλιστα οι μικροί Βυσσινί, κέρδισαν και ένα… στοίχημα, μια υπόσχεση για την ακρίβεια, που τους είχε δώσει ο οδηγός της αποστολής, ο Νέστορας Ραμπαβίλλας, ο οποίος τους είχε πει ότι αν δεχθούν το πολύ τρία γκολ, θα τους κάνει το τραπέζι με τη λήξη. Τελικά, όχι απλά το τραπέζι τους έκανε, αλλά και όπως προείπαμε, κέρδισαν και το χειροκρότημα για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Έτσι πλέον, απέμεινε στον Αστέρα το παιχνίδι της Κυριακής, στο οποίο είναι μια ευκαιρία για τους φιλάθλους να χειροκροτήσουν αυτά τα παιδιά, απέναντι στον Πρωταθλητή Ιάλυσο, την καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα μέσα στη σεζόν.

Η επόμενη μέρα, με ισχυρή διοίκηση

Η επόμενη μέρα ξεκίνησε για τον Αστέρα, ο οποίος τρία χρόνια μετά την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική, επιστρέφει στο τοπικό Πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά μάλιστα μετά από εφτά χρόνια που θα αγωνιστεί στην πέμπτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς μετά τη νέα πραξικοπηματική διάρθρωση που επέβαλλαν Υφυπουργός Αθλητισμού και ΕΠΟ, σημειώνεται η παγκόσμια πρωτοτυπία μια ομάδα να υποβιβάζεται ότι μια, αλλά δυο κατηγορίες.

Έστω και έτσι, ο Αστέρας φαίνεται ότι τη νέα σεζόν θα βρει τον δρόμο του. Και όχι απλά θα τον βρει, αλλά θα είναι και «περαστικός» από την Α1 Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σκαριά βρίσκεται η σύσταση ισχυρής διοίκησης, η οποία με πλάνο και προγραμματισμό, θα επαναφέρει το συντομότερο δυνατό τον Αστέρα εκεί που ανήκει και είναι οι εθνικές κατηγορίες.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα