Αστέρας: Το πουλόβερ ξηλώθηκε μέχρι πέρα-Υπάρχει ακόμα Δ.Σ.;

spot_img

Προτεινόμενα

Και φτάσαμε στην αποχώρηση και του Γιώργου Μπαρμπαρούση. Ο οποίος πήγε και αυτός στον Πανηλειακό. Μετά τους Αντωνόπουλο, Μπουτσικάκη, Σταθάτο, Αρβανίτη, δηλαδή αμυντικούς, μέσους, εξτρέμ, χρειαζόταν και ένας επιθετικός για να συμπληρωθεί το παζλ. Να διαλυθεί εις τα εξ’ ων συνετέθη η ομάδα του Αστέρα, η οποία χτιζόταν τα τελευταία χρόνια, όταν ξεκινώντας από το τοπικό, πήρε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική και κατάφερε μέσα σε δυο χρόνια, χάρη και στην παρουσία του Θανάση Παπαγεωργίου, να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια  της Γ΄ Εθνικής και να κερδίσει την άνοδο μέσα στο γήπεδο, για τη Football League.

Ο Αστέρας αυτή τη στιγμή βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Πρωταθλήματος, καθώς παρά το γεγονός ότι δήλωσε συμμετοχή, δεν έχει προσλάβει προπονητή, δεν έχει ανακοινώσει ούτε έναν παίκτη, δεν έχει κατορθώσει να κρατήσει ούτε έναν ντόπιο ποδοσφαιριστή, παρά μόνο ψάχνει σπίτια για να ενοικιάσει σε ξένους παίκτες, αμφιβόλου ποιότητας και δυνατοτήτων.

Ο πρόεδρος παραιτήθηκε, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γκάμαρης παραιτήθηκε, αφήνοντας μάλιστα και «αιχμές» για την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, τί άραγε περιμένουν να παραιτηθούν και αυτά, έτσι ώστε να τελειώσει και τυπικά αυτή η καλοκαιρινή ταλαιπωρία του Αστέρα, η οποία αποχωρήσαντος του Θανάση Παπαγεωργίου, αλλά και αρνούμενων του Κώστα Νικολόπουλου ή του Ανδρέα Παπαδάτου  να ασχοληθούν, δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας. Γιατί ας μην κρυβόμαστε. Χωρίς κάποιους από τους βασικούς οικονομικούς πυλώνες των τελευταίων ετών μπροστά, Αστέρας δεν υπάρχει. Και η θέση του είναι στα τοπικά.

Δεν έχει δίκιο ο Γιώργος Γκάμαρης ο οποίος αφήνει «αιχμές» για την αποχώρηση των παικτών. Οι παίκτες είχαν συμφωνία για ένα χρόνο, αυτή η συμφωνία έπρεπε να τηρηθεί και οι παίκτες να φύγουν.

Δεν σημαίνει ότι αποχωρήσαντα του Γκάμαρη, ολόκληρος ο Αστέρας πρέπει να ρίξει το «ανάθεμα» πάνω στα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ., Σαψάλη, Χριστοδουλόπουλο κ.λπ. Δεν υπάρχει όμως και νόημα να συνεχίζεται η παρουσία τους, εφόσον δεν υπάρχουν οι χρηματοδότες να δώσουν ανάσα ζωής στην ομάδα.

Όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, με τον Απόστολο Μακρίδη, αλλά και κάποιους παίκτες, να βρίσκονται στην Αμαλιάδα για Αυγουστιάτικες διακοπές  στα παραθαλάσσια καταλύματα της περιοχής,  είναι γραφικές καταστάσεις. Χωρίς να μπορεί κανείς να επισημοποιήσει τη συνεργασία τους, να ξεκινήσει σχεδιασμό και να μπει στο γήπεδο να κάνει προετοιμασία, αποδεικνύεται ότι πρακτικά η ομάδα είναι «εκτός λειτουργίας». Ο διακόπτης έχει γυρίσει στη θέση OFF.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντοτε τελευταία. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όμως,  κι αν αργήσoυν  ακόμα λίγο να τρέξουν εξελίξεις, θα πεθάνει και αυτή η ίδια η ελπίδα!

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα