ΗΛΕΙΑ

Αστέρας: Φέρνει «πακέτο» Κύπριο προπονητή και παίκτες –Κοντά με Σιούλα από την Ηλεία


Προπονητή από τον Κύπρο φέρνει ο Αστέρας Αμαλιάδας, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές. Ο εν λόγω τεχνικός, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στην Αμαλιάδα για να συζητήσει και να συμφωνήσει, την ίδια ώρα που μαζί βρίσκονται και κάποιοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και αλλοδαποί (για έναν Πορτογάλο ο λόγος μεταξύ αυτών).

Δεν αποκλείεται μάλιστα, αφού ακόμα και τώρα γίνονται συζητήσεις, να έχουμε και ανακοινώσεις σύντομα. Πρόκειται για κινήσεις εξπρές, οι οποίες αποσκοπούν το συντομότερο δυνατόν να συγκροτηθεί ένας κορμός στην ομάδα και αν είναι δυνατόν, ακόμα και αύριο, να μπουν στο γήπεδο και να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

Μεταξύ άλλων και ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές με παίκτες, από την ηλειακή αγορά, έχουν σύμφωνα με πληροφορίες γίνει προχωρημένες επαφές με τον Γιάννη Σιούλα, ο οποίος είχε παίξει και στο παρελθόν στον Αστέρα και μάλιστα συζητούσε (σχεδόν είχε συμφωνήσει), με τον ΠΑΟ Βάρδας, χωρίς όμως να υπογράψει τελικά εκεί.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αποχώρησε ο Γιώργος Τσάμης. Νωρίτερα είχε αποχωρήσει και ο Τέο Παπαδόπουλος, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Νίκη Βόλου.

Περισσότερα σε λίγο…