26 C
Pýrgos
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Αστέρας: «Φώς» στο τούνελ, με Παπαδάτο στις «επάλξεις»

spot_img

Προτεινόμενα

Μέχρι και αυτή την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ, ο Ιάκωβος Κονδύλης, ο Ανδρέας Παπαδάτος και ο Κώστας Κλάδης, έχουν συνάντηση και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, αλλά με βαρύτητα στο μεταγραφικό κομμάτι. Πρώτη προτεραιότητα είναι να ξεκινήσει άμεσα η κατάθεση των δελτίων των ποδοσφαιριστών που έχουν έρθει στον Αστέρα, αλλά και παράλληλα κάποιοι παίκτες οι οποίοι αποτελούν εισήγηση του Κώστα Κλάδη, να καταστεί εφικτό να αποκτηθούν, έτσι ώστε ακόμα και την ύστατη στιγμή, να μπορέσει ο Αστέρας να καταρτίσει μια αξιόμαχη ενδεκάδα και να πάει την άλλη βδομάδα στο παιχνίδι της πρεμιέρας στο Τραγανό απέναντι στη Νίκη.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Από προχθές το βράδυ, δηλαδή το Σάββατο, με εμπλοκή του Ανδρέα Παπαδάτου, πρώην προέδρου του Αστέρα Αμαλιάδας, άρχισε να διαφαίνεται μια αχτίδα φωτός. Η παρουσία του στα πράγματα, έγινε πιο ξεκάθαρη και στη Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ, στην οποία ο Παπαδάτος, κάνοντας ηγετική εμφάνιση στο πλάι του Ιάκωβου Κονδύλη, ζήτησε να αφήσουν όλοι πίσω αυτά που έχουν συμβεί και να κοιτάξουν μπροστά, με άμεση προτεραιότητα τις επόμενες δυο-τρεις μέρες, να επανδρωθεί η ομάδα και να πάει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο παιχνίδι του Τραγανού.

Με τη σειρά του, ο Ιάκωβος Κονδύλης, εξήγησε ότι η εμπλοκή του στα διοικητικά του Αστέρα, προέκυψε μετά από πρόταση του Γιώργου Γκάμαρη, του οποίου όμως ζήτησε προχθές την παραίτηση διαπιστώνοντας ότι υπάρχει αρνητικό κλίμα γι’ αυτόν: «Η ομάδα της περιοχής μου είναι η Νέα Πεντέλη. Με το ποδόσφαιρο δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ξανά. Από τη στιγμή όμως που μπήκα, έχω δυο επιλογές. Ή κάποια χρήματα που έβαλα να πάνε πεταμένα, ή να γίνει κάτι από όλους μας και πρωτίστως από εσάς, καθώς η ομάδα σε εσάς ανήκει. Εγώ δεν κρύβω ότι στην Ηλεία έχω επαγγελματικές και επιχειρηματικές βλέψεις. Όμως γνωρίζω ότι σε οτιδήποτε, για να πάρεις, πρέπει πρώτα κάτι να προσφέρεις».

Με τη σειρά του, ο Ανδρέας Παπαδάτος, ανέφερε ότι ο Αστέρας είναι «μαγαζί γωνία». Το γεγονός όμως ότι δυσκολεύεται να βρει λύση, σημαίνει ότι κάτι γίνεται λάθος. Με ξεκάθαρο σκοπό λοιπόν να αφήσουν όλοι στην άκρη αυτό που συνέβη μέχρι τώρα και πρόθεση να κοιτάξουν αυτό που θα γίνει από δω και πέρα, έκαναν την πρόταση να ξεκινήσει μια κοινή προσπάθεια, η οποία θα αποφέρει κάποιο αποτέλεσμα, καθώς θα συνεισφέρουν όλοι μαζί σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμπλοκή του Ανδρέα Παπαδάτου, έχει και οικονομική σημασία, προσφέροντας στον Αστέρα όχι μόνο κάποια χρήματα στο ξεκίνημα αυτό (ουσιαστικά για ξεκίνημα μιλάμε), αλλά και μια αξιοπιστία για να έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέχρι τώρα είναι βέβαιο ότι ήταν διστακτικοί. Ο ίδιος, ξεκαθάρισε ότι για πρακτικούς λόγους δεν θα βρίσκεται στο Δ.Σ., ωστόσο θα βρίσκεται πλάι στην ομάδα και με τις προσωπικές του γνωριμίες, θα προσπαθήσει να κάνει και άλλους να βοηθήσουν τον Αστέρα. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα