ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Χορηγός της ομάδας ο Κώστας Αναγνωστόπουλος-Και νέες επαφές με παίκτες


Μια χορηγία με πολλή και ιδιαίτερη σημασία ανακοίνωσε ο Αστέρας και αυτό καθώς προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Παμβουπρασιακού, αλλά και χορηγός της ομάδας της Βάρδας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, θα συμμετάσχει ως ένας από τους κύριους χορηγούς της ομάδας τη σεζόν 2020-21.

Η εταιρεία αρδευτικών συστημάτων και αγροτικών εφοδίων του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στην Αμαλιάδα, θα αποτελέσει έναν από τους χορηγούς των Βυσσινί τη νέα σεζόν. Ο Αστέρας Αμαλιάδας, ευχαρίστησε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο γι’ αυτή του την κίνηση και προσωπικά ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, αναφέρθηκε σε αυτή την ενέργεια: «Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον κ. Αναγνωστόπουλο για την κίνησή του αυτή. Είναι μια ενέργεια σημαντική, διότι έρχεται από έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, αλλά και μια κίνηση η οποία δείχνει το δρόμο και σε άλλες επιχειρήσεις της περιοχής της Αμαλιάδας, να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη νέα της προσπάθεια».

 

Και νέες επαφές με παίκτες

Στο μεταξύ, ο Αστέρας ήδη βρίσκεται σε νέες επαφές με ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία 24ωρα, έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον έμπειρο σέντερ φορ Δημήτρη Μπάρκα, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Κυπαρισσίας, ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και με τον Λάμπη Μαρκόπουλο, έμπειρο μέσο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Σαβαλίων.