ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Χωρίς Μαρουκάκη στην Τρίπολη, αναχώρηση αύριο


Πλήγμα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Αστέρα, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Τρίπολη χωρίς τον Ματθαίο Μαρουκάκη. Για την ακρίβεια, ο κυνηγός του Αστέρα, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού, μυϊκής φύσεως, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο δεν μπόρεσε να βγάλει το σημερινό πρόγραμμα και θα τεθεί εκτός αποστολής, καθώς πιθανή συμμετοχή του στο ματς θα ρισκάρει κάποια υποτροπή. Η απουσία του Μαρουκάκη έγινε και επισήμως γνωστή από τον Αστέρα Αμαλιάδας μέσω δελτίου Τύπου.

Επίσης αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Βασίλη Ρόβα. Μια ακόμα πιθανή απουσία έρχεται να προστεθεί, αν και ο 33χρονος μέσος του Αστέρα θα ακολουθήσει την αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής θα βρίσκεται και ο Τάσος Παγώνης, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας που κουβαλάει από πέρυσι.

Οι Βυσσινί του Τίμου Καβακά, ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναρκαδικό αύριο, οπότε και θα αναχωρήσουν το απόγευμα για την Τρίπολη. Στην αποστολή θα μετέχουν 19 ποδοσφαιριστές.