Αστέρας: Χωρίς Ρόβα στους Μολάους

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Βασίλης Ρόβας θα είναι η μεγάλη απώλεια για τον Αστέρα Αμαλιάδας στο επερχόμενο ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής στους Μολάους, απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη. Οι Βυσσινί, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι αυτό, με τον Λύσσανδρο Τζαβάρα ο οποίος έκανε το μακρινό ταξίδι για τη Λακωνία την περασμένη Κυριακή, να έρχεται εφοδιασμένος στο ντοσιέ του με πολύτιμες πληροφορίες για τους Λάκωνες, έτοιμος να τις προσφέρει στον Τίμο Καβακά, ο οποίος θα προετοιμάσει τους Βυσσινί για το πιο καθοριστικό ίσως παιχνίδι της χρονιάς.

Λέμε το πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς, καθώς ακόμα κι αν είναι πολύ νωρίς, με νίκη οι Βυσσινί της Αμαλιάδας, θα χτίσουν μια διαφορά τεσσάρων και πέντε βαθμών από τους διώκτες τους, οι οποίοι είναι ο Βλαχιώτης, η Καλαμάτα και ο Πανηλειακός, τρεις ομάδες τις οποίες ο Αστέρας περιμένει (και τις τρεις) στο δεύτερο γύρο στην Αμαλιάδα.

Συμπλήρωσε κάρτες ο Ρόβας

Στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής ο Αστέρας θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών του Βασίλη Ρόβα, ο οποίος «κιτρινίστηκε» από τον Γιάννη Καλογεράκο στο 32ο λεπτό της συνάντησης με τη Βάρδα και συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες. Ο Ρόβας χάνει το ματς με τον Βλαχιώτη και θα επιστρέψει στο παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής στην Καλαμάτα. Κατά συνέπεια, ο Τίμος Καβακάς καλείται να σχεδιάσει το παιχνίδι χωρίς τον 33χρονο μέσο του. Ένα παιχνίδι με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχει δώσει ο Αστέρας μέχρι τώρα. Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Αμαλιάδας καλείται να θωρακίσει τα μετόπισθεν, όχι μόνο επειδή παίζει με μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες του Πρωταθλήματος, αλλά και επειδή σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να χάσει την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα (με νίκη ο Αστέρας Βλαχιώτη θα προσπεράσει στη βαθμολογία). Όπως έχει τονίσει σε δηλώσεις του ο Τίμος Καβακάς, το κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και η ομάδα του θα προετοιμάζεται και θα καταστρώνει τα πλάνα της ανάλογα με τις συνθήκες που θα συναντήσει και τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα.

Από το Σάββατο στη Λακωνία

Όπως είναι λογικό, ο Αστέρας θα αναχωρήσει για τη Λακωνία και το μακρινό του ταξίδι στους Μολάους (τυπική έδρα του Αστέρα Βλαχιώτη καθώς δεν χρησιμοποιεί το γήπεδο της χωριού σαν έδρα), από την προηγούμενη μέρα. Η αποστολή του Αστέρα, θα αναχωρήσει το Σάββατο για τη Λακωνία.

Βιγιαφάνιε αντί Μικελάτου στον Βλαχιώτη

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Βλαχιώτη, ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας, είναι μια ομάδα η οποία έχει πολλά θετικά σημεία αλλά και πολλά τρωτά. Να σημειωθεί εδώ ότι ίσως δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο γνωστός στην Ηλεία (από το πέρασμά του από τη Δόξα), Δημήτρης Μικελάτος, ο οποίος τραυματίστηκε την Κυριακή. Αυτό δεν αλλάζει θεαματικά κάτι στα πλάνα του Βλαχιώτη, καθώς τη θέση του θα πάρει ο έμπειρος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Νίκολας Βιγιαφάνιε. Όπως προαναφέραμε, το πρόσφατο παιχνίδι του Αστέρα Βλαχιώτη με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, παρακολούθησε ο σκάουτερ της ομάδας Λύσσανδρος Τζαβάρας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα