Αστέρας: -Όλα έτοιμα για την έναρξη τη Δευτέρα, ανακοινώθηκαν οι πρώτοι συνεργάτες του Μίχου

spot_img

Προτεινόμενα

Επίσημη ανακοίνωση των συνεργατών του Πέτρου Μίχου δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Αστέρα Αμαλιάδας. Πρόκειται για τον Νίκο Γκίνο, με τον οποίο ο Μίχος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, όταν ο Γκίνο ήταν ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και ο Μίχος προπονητής στην ομάδα του Αγρινίου (είχαν μάλιστα πανηγυρίσει την άνοδο στη Β΄ Εθνική). Εκτός από τον Γκίνο, ο οποίος θα έχει καθήκοντα βοηθού προπονητή, ανακοινώθηκε και ο Βασίλης Κλιάφας, ο οποίος θα συμμετέχει στο τεχνικό επιτελείο, με την ιδιότητα του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Βασίλης Κλιάφας, είναι παλιός τερματοφύλακας του Παναιτωλικού και διατηρεί στο Αγρίνιο Ακαδημία τερματοφυλάκων. Πέρα από τους Γκίνο και Κλιάφα, αναμένεται να έχουμε και συνέχεια στην επάνδρωση του τεχνικού επιτελείου, με την πρόσληψη γυμναστή.

Επίσης ανακοινώθηκε από τον Αστέρα ότι τη Δευτέρα στις 6:30 ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Η πρώτη προπόνηση, η οποία θα είναι ανοιχτή στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας. Νωρίτερα, ο Πέτρος Μίχος και οι συνεργάτες του θα παρουσιαστούν στα ΜΜΕ και θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, ενώ θα ακολουθήσει και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Μάλιστα στο στάδιο της Αμαλιάδας αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος, με μερίδα φιλάθλων να προετοιμάζει «ζεστή» ατμόσφαιρα και υποδοχή στην ομάδα η οποία ρίχνεται στη «μάχη» του νέου πρωταθλήματος.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα