Αστέρας: «Όσοι αγαπούν την ομάδα το κάνουν πράξη»

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Αστέρας Αμαλιάδας, για τον δικηγόρο Μάκη Παπαγιαννόπουλο, αλλά και τον δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, οι οποίοι βοήθησαν οικονομικά την ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Όσοι αγαπούν τον Αστέρα, το κάνουν πράξη και φαίνονται όταν πραγματικά η ομάδα τους χρειάζεται. Το παράδειγμα του δικηγόρου Μάκη Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος συνδέεται με δεσμούς «αίματος» με τον Αστέρα, καθώς είναι ανιψιός του αείμνηστου βετεράνου τερματοφύλακα της ομάδας Σάκη Μαλεβίτη, φανερώνει την αγάπη και το ενδιαφέρον του για την ομάδα και δείχνει τον δρόμο. Η οικονομική του στήριξη στην ομάδα πολύτιμη.

Όπως βεβαίως για ακόμα μια φορά φέτος, ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος από την αρχή της σεζόν έχει σταθεί στο πλάι της ομάδας.

Το Δ.Σ. του Αστέρα Αμαλιάδας τους ευχαριστεί για την οικονομική τους στήριξη και εύχεται το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα