Αστέρας: Ύστατες κινήσεις Χριστοδουλόπουλου-Κρατάει κλειστά τα χαρτιά του…  

spot_img

Προτεινόμενα

Με το ένα πόδι στην απόσυρση βρίσκεται ο Αστέρας Αμαλιάδας. Ο πρόεδρος Νίκος Παλυβός παραιτήθηκε, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γκάμαρης παραιτήθηκε. Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, ο άνθρωπος-«κλειδί» των ημερών,  είναι και ο άνθρωπος που προσπαθεί να σώσει την ομάδα από τον γκρεμό.

Ο ίδιος αποφεύγει για την ώρα να ανοίξει τα χαρτιά του και να μιλήσει. Εκείνο που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αποφασισμένος να κάνει, είναι κάποιες ύστατες προσπάθειες. Αύριο, θα έχει κάποιες συναντήσεις, μήπως και τη… δωδέκατη ώρα βρεθεί κάποια λύση και αποφύγει η ομάδα την απόσυρση από τη Γ΄ Εθνική και την απραξία για φέτος, πράγμα που σημαίνει ότι ο Αστέρας θα μπορέσει να παίξει ξανά του χρόνου στην Α1 Ηλείας, ξεκινώντας με -6 βαθμούς.

Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, απέφυγε να σχολιάσει και τα όσα είπε ο Γκάμαρης σχετικά με τις αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι αυτή τη στιγμή η κατάλληλη στιγμή να πει τίποτα, παρά να προσπαθήσουν όλοι να σωθεί η ομάδα.

Σχετικά με το ενδεχόμενο Γενικής Συνέλευσης, ακόμα αυτό παραμένει ανοιχτό, καθώς εξετάζεται αν κάτι τέτοιο κρίνεται απαραίτητο. Εξάλλου η ουσία αυτή τη στιγμή είναι να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι να τρέξει η ομάδα, καθώς τα υπόλοιπα, όπως τα σπίτια και η σίτιση των ποδοσφαιριστών, φαίνεται ότι σε συνεργασία με τον δήμαρχο, είναι ένα θέμα το οποίο αρχίζει και επιλύεται.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα