Αστυνομικοί ενημέρωσαν μικρούς κατασκηνωτές (Βίντεο)

spot_img

Προτεινόμενα

Ογδόντα μαθητές και φοιτητές ενημερώθηκαν για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τη κατασκήνωση της Αναπλαστικής Σχολής, στην Πάτρα, η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, επισκέφτηκαν αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι πραγματοποίησαν διάλεξη στους μικρούς κατασκηνωτές.

Πιο συγκεκριμένα ο Αστυνόμος Α΄ ΣΦΕΤΣΟΣ Χαράλαμπος και ο Αστυνόμος Β΄ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Ιγνάτιος, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά της κατασκήνωσης, τους Ιερείς και τους εθελοντές, οι οποίοι ασχολούνται με την καθημερινή οργάνωση της λειτουργίας της και μέσα από μια διαδραστική διαδικασία να τους ενημερώσουν για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα για θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάλεξη, προβλήθηκε και βίντεο από την ενημερωτική εκστρατεία «SAY NO» της Europol (https://youtu.be/3Pd6-pSouTE), ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά μέσω διαλόγου.

Υπογραμμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα, θα συνεχίσει να διοργανώνει, ενημερωτικές – εκπαιδευτικές δράσεις, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς και τις Αρχές της περιοχής μας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως της νεολαίας μας.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα