Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

ΑΣ Κόροιβος: Εντάσσει και έκτο ολυμπιακό άθλημα στη δύναμή του

spot_img

Ένα νέο άθλημα θα καλλιεργεί στο εφεξής ο Κόροιβος, ο σύλλογος της Ηλείας με τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών. Έτσι λοιπόν μετά το μπάσκετ, το βόλεϊ, τον στίβο, την ενόργανη γυμναστική και το τραμπολίνο, έρχεται και ένα έκτο ολυμπιακό άθλημα στις τάξεις του συλλόγου. Πρόκειται για την επιτραπέζια αντισφαίριση.

Ο Κόροιβος, με ανακοίνωσή του, αναφέρει:

«Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ διευρύνει την οικογένειά του,  με την ίδρυση νέου τμήματος στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πιγκ πογκ ).

Το τμήμα ιδρύθηκε τον Αύγουστο, οι προπονήσεις των αθλητών του έχουν ήδη ξεκινήσει και έχει δηλώσει συμμετοχή στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας της Ομοσπονδίας, το οποίο θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Η δημιουργία του νέου τμήματος δίνει δυνατότητες στη νεολαία της πόλης μας, αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες, να ασχοληθούν με ένα νέο άθλημα.

Η διοίκηση του συλλόγου αναγνώρισε τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα του νέου τμήματος, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να υλοποιηθεί η δημιουργία του.

Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους και τους φορείς που βοήθησαν στη δημιουργία αυτού του νέου τμήματος».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα