Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
20.3 C
Pýrgos

Αυγερινοπούλου – Ράπτη: Δημιουργία Κέντρου Ημέρας για Παιδιά και Εφήβους με διαταραχή αυτιστικού φάσματος στον Ν. Ηλείας

spot_img

Τη δημιουργία Κέντρου Ημέρας στον Ν. Ηλείας για παιδιά και Εφήβους με διαταραχή αυτιστικού φάσματος συζήτησε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με την Υφυπουργό Υγείας, κα Ζωή Ράπτη, αρμόδια για τα θέματα ψυχικής υγείας, κατά την συνάντησή τους στο Υπουργείο.

Η σύσταση και η λειτουργία μιας τέτοιας σημαντικής δομής υγείας στον Νομό θα είναι ιδιαίτερα επωφελής τόσο για τα ίδια τα παιδιά και τους εφήβους όσο και τις οικογένειές τους, επισήμανε η κα Βουλευτής, καθώς θα παρέχονται σημαντικές υπηρεσίες, όπως υπηρεσίες θεραπευτικής παρέμβασης, εκπαίδευσης, άθλησης, ψυχαγωγίας, οικογενειακής υποστήριξης, αλλά και κοινωνικής ένταξης. Η δημιουργία Κέντρου Ημέρας θα προσφέρει ουσιαστικά μια ολοκληρωμένη πλαισίωση των εφήβων και των νέων με διαταραχή αυτιστικού φάσματος, καθώς και των οικογενειών τους.

Τόσο η κυρία Ράπτη όσο και η κυριά Αυγερινοπούλου, ούσες μητέρες, είναι ιδιαιτέρα ευαισθητοποιημένες σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και μεριμνούν για την ευημερία τους και την πρόσβασή τους σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα