ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυγερινοπούλου: Σε ΦΕΚ η παράταση ενός έτους για την υποβολή αιτήσεων στεγαστικής συνδρομής για τους σεισμόπληκτους του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης


Η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., η οποία συνδράμει από την αρχή σε όλη τη διαδικασία κήρυξης του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης ως σεισμόπληκτης περιοχής από τον σεισμό της 21ης Μάη 2019 και των σχετικών αποζημιώσεων, μετά και από νεότερη επικοινωνία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ενημερώνει ότι δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η παράταση ενός έτους που δίνεται στους σεισμόπληκτους για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τη χορήγηση στεγαστικής συνδρομής σχετικά με την ανακατασκευή, αυτοστέγαση, αποπεράτωση και επισκευή των κτηρίων τους από το σεισμό (ΦΕΚ Β’ 1878 /11.05.2021).

Η κα Βουλευτής ευχαριστεί θερμά τον κ. Υπουργό για την ανταπόκρισή του και την αναγνώριση της δυσχέρειας στην ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών για την σύνταξη και υποβολή των φακέλων εν μέσω της πανδημίας. Η νέα προθεσμία ορίζεται έως την 16η Απριλίου 2022 εντός της οποίας, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, για την έκδοση άδειας επισκευής και τη χορήγηση στεγαστικής συνδρομής ή για τον καθορισμό δικαιούχου στεγαστικής συνδρομής για ανακατασκευή, αυτοστέγαση ή αποπεράτωση κτηρίου.