ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Αυτή είναι η επιχείρηση καθαριότητας που «διαφήμιζε» ο δήμος Ήλιδας!

  • 107
    Shares

Προπαγάνδα χειρότερη και από αυτή της Βόρειας Κορέας επιστρατεύει η Δημοτική Αρχή Ήλιδας για να καλύψει… την ανυπαρξία της!

Ορίστε τα αποτελέσματα της «επιχείρησης καθαριότητας» που «διαφήμιζε» με τις ανακοινώσεις του ο δήμος Ήλιδας παραμονή Πρωτομαγιάς. Και όμως, έτσι έκανε η Αμαλιάδα Πρωτομαγιά.

Μπορεί βέβαια η Δημοτική Αρχή της Ήλιδας να μην υπολογίζει το «από εκεί» από τις γραμμές κομμάτι της πόλης σαν Αμαλιάδα. Παραβλέπει όμως το γεγονός ότι δίπλα στις αυτοσχέδιες χωματερές υπάρχει… και ένα σχολείο, το 2ο Λύκειο της πόλης.

Απορούμε πως δεν έχουν ενοχληθεί ακόμα ένας αντιδήμαρχος και ένα πρόεδρος που ζουν και αυτοί στο «από εκεί» κομμάτι της πόλης… Εκτός και αν δεν έχουν «πάρει χαμπάρι» ακόμα, πράγμα που δεν το πιστεύουμε, γιατί τα «βουνά» των σκουπιδιών είναι γνωστά εδώ και καιρό. Συγκεντρώνονται σε 4 διαφορετικά σημεία που τα ξέρουν πολύ καλά οι «μη προνομιούχοι» Αμαλιαδαίοι που ζουν στο «από εκεί» κομμάτι της πόλης.

Τι έγινε αγαπητή Υπηρεσία Καθαριότητας; Τελείωσαν τα προγράμματα του Δασαρχείου και δεν ξέρουμε τώρα πως να καθαρίσουμε την πόλη ;

Κρίμα τα γιλεκάκια και τις στολές που χρυσοπληρώσαμε σαν δήμος.

Ελπίζουμε τουλάχιστον να κάνουν για το κυνήγι… Μην πάνε χαμένα!

(Τις φώτο μας τις έστειλε Αναγνώστης)

Οι λάμπες έχουν «προμήθεια» και τα κλαδιά αγγαρεία ;


  • 107
    Shares