Αυτοί είναι οι «Εθνικοί Πολιτικοί Προδότες» της Ηλείας

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Οι Ήλειοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ άλλη μια φορά ψήφισαν την «Εθνική Πολιτική Προδοσία» !

Ψήφισαν ΌΧΙ στην πρόταση μομφής που είχε καταθέσει η ΝΔ.

Η καρέκλα είναι γλυκιά !

Κουτσούκος και Τζαβάρας ψήφισαν ΝΑΙ στην πρόταση μομφής που είχε καταθέσει η ΝΔ.

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης.

Κατά της πρότασης δυσπιστίας ψήφισαν 153 βουλευτές. Υπέρ ψήφισαν 127 βουλευτές. Στην ψηφοφορία μετείχαν συνολικά 280 βουλευτές. Εκτός ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος με επιστολή του Πάνου Καμμένου προς το προεδρείο.

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας εναντίον της κυβέρνησης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, κ Δημήτρης Καμμένος, υπερψήφισε την πρόταση.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η ΝΔ, προκαλώντας ένα πλήγμα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τον διέγραψε άμεσα ο Πάνος Καμμένος

Αυτή η εξέλιξη οδήγησε τον Δημήτρη Καμμένο εκτός ΑΝΕΛ, καθώς ο επικεφαλής του κόμματος, Πάνος Καμμένος, έστειλε άμεσα επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, με την οποία τον ενημερώνει για τη διαγραφή του.

H ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:

«Με επιστολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα