Αυτοψία στο έργο >

spot_img

Προτεινόμενα

Αυτοψία στο έργο << Εργασίες συντήρησης οδοποιίας του Εθνικού  Οδικού Δικτύου Π.Ε. Ηλείας>>,

Αυτοψία στο έργο << Εργασίες συντήρησης οδοποιίας του Εθνικού  Οδικού Δικτύου Π.Ε. Ηλείας>>, προϋπολογισμού 650.000,00 Ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΕΠ 001/2107, πραγματοποίησε την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης  Λύτρας μαζί με κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε Ηλείας Γεώργιο Γεωργιόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Παναγιώτη Μπράμο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παναγιώτη Πλατανιά, τον Προϊστάμενο  της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΔΕ Βασίλειο Λοτσάρη και την προϊσταμένη του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της ΔΤΕ -ΠΔΕ Ευαγγελία Μπίνα.

Πιο συγκεκριμένα το κλιμάκιο  επισκέφθηκε  τις παρεμβάσεις συντήρησης που γίνονται στις Καρούτες – Σμήλα.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λύτρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για  την πορεία των έργων και ανέφερε ότι με εντολή του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας κατέγραψε όλα τα προβλήματα του Εθνικού Οδικού Δικτύου Ηλείας και ιεραρχώντας τις ανάγκες  ξεκίνησε με στοχευμένες παρεμβάσεις μια ολοκληρωμένη συντήρηση.

Θα ακολουθήσουν δύο ακόμη εργολαβίες, που βρίσκονται ήδη στο τελικό στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας συνολικού προϋπολογισμού 9.000.000,00 Ευρώ, φιλοδοξώντας μέχρι το τέλος του έτους να έχει γίνει μια ολοκληρωμένη συντήρηση στο εν λόγω Εθνικό Οδικό Δίκτυο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα