Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
22.8 C
Pýrgos

Αυτό είναι το όνομα και τα χρώματα της νέας ομάδας του Βαρθολομιού

spot_img

Το όνομα της νέας ομάδας του Βαρθολομιού, της αναπτυξιακής δηλαδή ομάδα του Ηλειακού, αποφασίστηκε χθες το βράδυ στο Δ.Σ. του συλλόγου.

Το νέο όνομα της ομάδας, θα είναι Ιονικός Βαρθολομιού. Ένα όνομα, εμπνευσμένο από τι άλλο, τη θάλασσα του Ιονίου Πελάγους, αναπόσπαστο κομμάτι της περιοχής του Βαρθολομιού, το οποίο με τις υπέροχες παραλίες του, όπως οι Θίνες και η Γλύφα, συνδέεται άμεσα σε επίπεδο κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό.

Όσο για τα χρώματα, δεν θα μπορούσαν φυσικά να είναι κάτι άλλο από το χρώμα του Ηλειακού Βαρθολομιού, δηλαδή τα κόκκινα. Για την ακρίβεια, το κόκκινο, θα είναι και το μοναδικό χρώμα του Ιονικού Βαρθολομιού.

Στη νέα αυτή ομάδα, θα παίζουν νεαροί ταλαντούχοι παίκτες από το Βαρθολομιό και θα αποτελεί τον προθάλαμο για την είσοδό τους στον Ηλειακό Βαρθολομιού.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Ιονικός θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα