Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

Ενώ κατέστρεψε την αγορά της Αμαλιάδας με το να χαθούν 500 περίπου πάρκινγκ ,τώρα φέρνει παρκόμετρα – Οργανωμένο «το έγκλημα»

spot_img

Έρχονται… παρκόμετρα στο κέντρο της Αμαλιάδας!

Δεν φτάνει που όλοι οι δρόμοι της Αμαλιάδας έκλεισαν για να επεκταθούν τα πεζοδρόμια, που χάθηκαν τουλάχιστον 500+ θέσεις στάθμευσης (για να ικανοποιήσουμε και τα συμφέροντα κάποιων εργολάβων, τώρα (δια στόματος του ίδιου του δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη) έρχονται… παρκόμετρα στο κέντρο της πόλης ως… «τιμωρητικό» κυρίως μέτρο για αυτούς… που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους με τα αυτοκίνητά τους.

Αλλά τουλάχιστον, ο δήμαρχος Ήλιδας θα μας κάνει και «δώρο» καθώς, η πρώτη μισή ώρα θα είναι δωρεάν!!!

Και μαζί με τα πεζοδρόμια, τους κυβόλιθους σε όλες τις διασταυρώσεις, τις ράμπες και τις διαγραμμίσεις στα πεζοδρόμια για τα ΑΜΕΑ που πάνε… όπως να’ ναι, καθώς και όλες τις άλλες ασχήμιες, ο δήμαρχος Ήλιδας είχε έτοιμη τη λύση σε όσα του υπόδειξαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι δημοτικοί σύμβουλοι: «Θα βάλουμε κολωνάκια»!!!

«Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει ο άλλος στο μαγαζί του, στη Καλαβρύτων και για 200 μέτρα να παίρνει μαζί του το αυτοκίνητο και να το έχει παρκαρισμένο όλη μέρα» είπε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας ο δήμαρχος κ. Γιάννης Λυμπέρης και συνέχισε: «Θα μπουν παρκόμετρα έτσι ώστε κάποιος που θέλει να πάει να ψωνίσει να έχει μισή ώρα στη διάθεσή του χωρίς να πληρώνει. Από εκεί και πέρα, άμα θέλει να το αφήνει όλη μέρα, θα πληρώνει».

Βέβαια, ο δήμαρχος Ήλιδας όταν ρωτήθηκε για το πόσες θέσεις στάθμευσης έχουν χαθεί, τα «γύρισε» λέγοντας: «Γιατί να παρκάρει κάποιος στο κέντρο της Αμαλιάδας; Εγώ πως αφήνω το αυτοκίνητό μου εδώ και πηγαίνω 200 μέτρα στο κέντρο της πόλης με τα πόδια;».

Και μετά ξεκινήσαμε… στη νέα πιάτσα των ΤΑΞΙ στην πλατεία του Αγίου Αθανασίου «Θα βάλουμε κολωνάκια» και μάλιστα «προσωρινά πλαστικά» (άρα έχει σκοπό να μπουν σιδερένια). Στην στροφή της Πυροσβεστικής που δεν χωράνε να μπουν τα λεωφορεία: «Θα βάλουμε κολωνάκια». Στον πεζόδρομο για να μην βγαίνουν τα παιδάκια στους δρόμους που μπήκαν κυβόλιθοι, καθώς νομίζουν ακόμα ότι είναι στον πεζόδρομο: «Θα βάλουμε κολωνάκια»!!!

Φέρτε… τσιμέντα, κυβόλιθους και κολωνάκια. Μπαζώστε όλη την πόλη για να δούμε και εμείς μετά που θα πάμε…

(Μήπως το «μπάζωμα» των δρόμων… δηλαδή η επέκταση των πεζοδρομίων είχε από αρχή να κάνει με την μελλοντική τοποθέτηση των παρκόμετρων; Αναρωτιούνται κάποιοι…).

Και μια και το έφερε η κουβέντα για έργα, ας πάρει ο δήμος 2 κουτιά μπλε μπογιά να βάψει τις θέσεις στάθμευσης των Αμεα γιατί… έχουν γίνει «αόρατες». Δεν πρόκειται να στοιχήσει όλη αυτή η παρέμβαση πάνω από 50 ευρώ…

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα