ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Αφού όλα είναι νόμιμα και σωστά, προς τι η νέα μίσθωση ;

  • 128
    Shares

Στην μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση-φιλοξενία αδέσποτων ζώων  καθώς και στον ορισμός επιτροπής εκτίμησης ακινήτου προχωρά ο δήμος Ήλιδας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής, στο 32ο θέμα.

Αφού στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Βασίλης Ζαχαρόπουλος όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου απάντησαν στις ερωτήσεις που τους τέθηκαν ότι όλα, σε σχέση με τη σημερινή σύμβαση και τον χώρο του καταφυγίου, είναι σωστά και νόμιμα, για ποιο λόγο προχωρά ο δήμος σε νέα μίσθωση;

Υπενθυμίζουμε ότι για το θέμα των αδέσποτων ζώων και του καταφυγίου έχουν υποβληθεί επίσημες καταγγελίες στην Εισαγγελία Αμαλιάδας, όπως υπενθυμίζουμε και την τοποθέτηση του δημάρχου Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη στην συνεδρίαση του προηγούμενη Δημοτικού Συμβουλίου: «Σύμβαση που παραποιούνται οι όροι της, λήγει σήμερα κιόλας».

Τελικά τι συμβαίνει στ’ αλήθεια με το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων και τη σύμβαση δήμου – ιδιώτη; Ελπίζουμε την Παρασκευή να λάβουμε επιτέλους κάποια οριστική και τεκμηριωμένη απάντηση.


  • 128
    Shares