Αχαρναϊκός-Πανηλειακός 0-0: «Κλώτσησε» την ευκαιρία για νίκη

spot_img

Προτεινόμενα

Τη μεγάλη ευκαιρία για νίκη πέταξε ο Πανηλειακός σήμερα στο Μενίδι, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Παρά ταύτα, ο Πανηλειακός έβαλε τη μπάλα κάτω και έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά δεν αξιοποίησε τις μεγάλες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, με τους Σταθάτο και Μπαρμπαρούση να μην καταφέρνουν να χαρίσουν ένα γκολ στον Πανηλειακό.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με πολύ πάθος από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά. Παρά τη δεινή του βαθμολογική θέση, ο Αχαρναϊκός εμφανίστηκε με πολύ πάθος στο παιχνίδι, απέναντι σε έναν Πανηλειακό, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει και τα αγωνιστικά προβλήματά του.

Μεγάλες χαμένες ευκαιρίες

Ο Πανηλειακός, στο 24΄έχασε τη μεγάλη ευκαιρία όταν σε αντεπίθεση ο Σταθάτος οδήγησε τη μπάλα και έκοψε στον Μπαρμπαρούση, ο οποίος έκανε το πλασέ, αλλά απέκρουσε ο Αντωνόπουλο. Στο 30΄ο Σταθάτος μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ στην κίνηση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Για να φτάσουμε στο 47΄, όταν ο Σταθάτος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Αντωνόπουλο ο οποίος βγήκε έξω από τα γκολκπόστ μέχρι το ύψος της περιοχής, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ που έκανε ο Σταθάτος έφυγε άουτ.

Πάλεψε για τη νίκη ο Αχαρναϊκός

Στην επανάληψη ο Αχαρναϊκός πίεσε για τη νίκη και στο 61΄ ένα σουτ από τον Τσιντώνη έφυγε άουτ. Ο Πανηλειακός όμως ήταν αυτός που έχασε τη μεγάληβ ευκαιρία στο 70΄, όταν ο Χατζηστάμου, ο οποίος για δεύτερο ματς έπαιξε δεξιός οπισθοφύλακας, έφυγε ωραία από δεξιά στον χώρο, έκανε το πλασέ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Αχαρναϊκός είχε στο 90΄ένα χλιαρό σουτ του Τσιντώνη, το οποίο πέρασε άουτ.

Αχαρναϊκός: Αντωνόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Τασιούλης, Μουκίδης, Κυριαζόπουλος (12′ λ.τρ. Μανιδάκης), Δήμος (81′ Αντζέλι), Μπουλγκουρίδης, Καρβουνίδης, Ντος Σάντος, Τσιντώνης, Καραγιώργος (67′ Κυριακίδης).

Πανηλειακός: Κυρίτσης, Καμβύσης (60′ Νικολόπουλος), Σταθάτος, Μακροστέργιος, Δ. Τσίγκρηλας, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (82′ Μανωλιάς), Νικολακόπουλος (72′ Π. Τσίγκρηλας).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα