Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Αύριο ο Δ. Πύργου τιμά Μπαντούνα-Λαϊνόπουλο- Η παρουσία της ΑΟΛΑΠ στο Λουτράκι

spot_img

Αύριο Παρασκευή (10/5), ο Δήμος Πύργου, θα απονείμει την Τιμητική Διάκριση στους Γιάννη Μπαντούνα και Στέλιο Λαϊνόπουλο, για την εξαιρετική τους παρουσία και προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Γιάννης Μπαντούνας, έφερε στην Ηλεία για πρώτη φορά στην ιστορία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τον ύψιστο τίτλο Ράλι της χώρας, ενώ ο Στέλιος Λαϊνόπουλος, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας Χώματος 2019. 

Ο Δήμος Πύργου, προχώρησε και σε πρόσκληση προς όλους:

«Παρακαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Πύργου «Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο», στις 10 του μηνός Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 μ.μ, σε ειδική συνεδρίαση, σύμφωνα με τo άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 και το άρθρο 6 του Κανονισμού Μεταλλίων και Τιμητικών Διακρίσεων του Δήμου Πύργου, με θέμα: «Απονομή τιμητικής διάκρισης στους:

– κ. Ιωάννη Μπαντούνα, Πρωταθλητή Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι 2019.

κ. Στυλιανό Λαϊνόπουλο, Κυπελλούχο χώματος Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλι 2019.- ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ (ΑΟΛΑΠ).

Για την προσφορά τους στην ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

 

Η παρουσία της ΑΟΛΑΠ στο Λουτράκι

Αύριο ο Δ. Πύργου τιμά Μπαντούνα-Λαϊνόπουλο- Η παρουσία της ΑΟΛΑΠ στο Λουτράκι

Στο μεταξύ, εξαιρετική ήταν συνολικά η παρουσία της ΑΟΛΑΠ στο Λουτράκι

Παρά την ατυχία τους στην 3η Ε.Δ. οι Γιάννης Μπαντούνας-Κώστας Σούκουλης κατάφεραν και τερμάτισαν στην 2η θέση της Γενικής καθώς και στην 1η της C2, με τη μάχη του τίτλου να έχει μόλις ξεκινήσει!

Εξαιρετική εμφάνιση κι από τους Στέλιο Λαϊνόπουλο-Διονύση Κολοτούρο που συμπλήρωσαν το βάθρο στη 3η θέση της Γενικής και την 2η θέση της C2. Έχουμε σίγουρα πολλά να δούμε ακόμα από εκείνους φέτος.

Στην 5η θέση της F2, μετά κι από ποινή 3 λεπτών βρέθηκαν οι Αντώνης Αγγελόπουλος-Νίκος Πετρόπουλος, που έκαναν έναν απίστευτο αγώνα απέναντι σε πολύ δυνατότερους συνδυασμούς.

Αύριο ο Δ. Πύργου τιμά Μπαντούνα-Λαϊνόπουλο- Η παρουσία της ΑΟΛΑΠ στο Λουτράκι

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα