ΗΛΕΙΑ ΠΗΝΕΙΟΥ

Αύριο το στερνό αντίο στον μικρό Σταύρο

  • 793
    Shares

Στο πένθος έχει βυθιστεί η ευρύτερη περιοχή της Γαστούνης με τους κατοίκους της, να καλούνται αύριο, Κυριακή, στις 11:30 το πρωί, να αποχαιρετήσουν τον 12χρονο Σταύρο από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Μετά τη γενναία απόφαση των γονιών του 12χρονου να δώσουν «ζωή» σε άλλα παιδιά και συνανθρώπους μας δωρίζοντας τα ζωτικά όργανα του παιδιού τους, τα έξοδα της κηδεία θα καλυφθούν από τον δήμο Πηνειού, κάτι που θα γίνεται πλέον για όλους τους δωρητές οργάνων, μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Πηνειού σε κατεπείγουσα συνεδρίασή του το βράδυ της Παρασκευής.

Με την οικογένεια του 12χρονου επικοινώνησε χθες και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, που είναι και ο ίδιος δωρητής οργάνων, εκφράζοντας τα βαθύτατα συλλυπητήριά του, αλλά και ο δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος που από την πρώτη στιγμή είχε βρεθεί δίπλα στην οικογένεια, στην Μ.Ε.Θ. του Ρίου και ενημερωνόταν συνεχώς για την κατάσταση του παιδιού.

Η δημοσιογραφική ομάδα του «Ilianews» εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του 12χρονου. Να είσαστε σίγουροι ότι ο μικρός Σταύρος θα συνεχίσει να «ζει», μέσα σε άλλους ανθρώπους και θα έχετε πάντα έναν «άγγελο» να σας προσέχει από ψηλά.


  • 793
    Shares