Α.Ο ΑΡΙΩΝ Αμαλιάδας-Κολύμβηση: Πανελλήνιοι αγώνες Παγκορασίδων

spot_img

Προτεινόμενα

Μετά από μία επιτυχημένη κολυμβητική χρονιά, ο ΑΡΙΩΝ δίνει το παρών στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας σε Πανελλήνιο επίπεδο για το 2017 στην κατηγορία Παγκορασίδων Α-Β.

Πρόκειται για τεράστια επιτυχία αφού ο Σύλλογος που εκπροσωπεί την Αμαλιάδα και όλο τον Νομό Ηλείας συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος σε κατηγορίες!
Μετά την κατάκτηση 85 μεταλλίων σε περιφερειακούς και Πανελλήνιους αγώνες , επίτευξη επιδόσεων στην πρώτη οχτάδα στην Ελλάδα και πρόκριση ορίων στους τελικούς των Πανελληνίων σε 11 αγωνίσματα η χρονιά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη για τον ΑΡΙΩΝΑ!

Οι Τζωρτζίνα Κατσούλα – Δανάη Αβραμοπούλου – Ραφαέλα Βυθούλκα αγωνίζονται από 7 έως 9 Ιουλίου στον Βόλο ανταγωνιζόμενες τις καλύτερες αθλήτριες στην Ελλάδα. Η Τζωρτζίνα στα 50 και 100μ, πεταλούδας και στα 50μ. υπτίου. Η Δανάη στα 50μ. ελευθέρου και στα 50 και 100μ. υπτίου.

Η Ραφαέλα στα 50 και 100μ. προσθίου. Οι αθλήτριες που συμμετείχαν και στους Χειμερινούς Πανελλήνιους Αγώνες με επιτυχημένες εμφανίσεις βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση μετά από μία δυνατή προετοιμασία με διπλές καθημερινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Γιάννη Βυθούλκα.

Το Δ.Σ του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στην αποστολή του ΑΡΙΩΝΑ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα