Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

Α.Ο. Αστέρας: Την Κυριακή στη Σοχιά συζητάει την απάλειψη του “Πανόπουλου”

spot_img
Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ήλιδας, στο κτίριο της Σοχιάς, ο Αστέρας Αμαλιάδας πραγματοποιεί καταστατική Γενική Συνέλευση και πλέον, το πολυθρύλητο “Πανόπουλου” στην ονομασία του, πλάι στο “Αμαλιάδας”, είναι στην ευχέρεια των μελών του να αποφασίσουν αν θα απαλειφθεί. 
Ο Αστέρας, ξεπέρασε τον σκόπελο της Πολιτείας και της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία του έδωσε την άδεια να προχωρήσει στην αλλαγή ονομασίας, δίνοντάς του προθσμία τριών μηνών να το κάνει. Και αυτό καθώς με το όνομα Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας, υπήρχε στο μητρώο της Ομοσπονδίας ένας άλλος σύλλογος, ο οποίος όμως πλέον είναι ανύπαρκτος στο Πρωτοδικείο, έχει διαγραφεί από μέλος της ΕΠΣ Ηλείας εδώ και χρόνια και κατά συνέπεια δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο. Με άλλα λόγια, ο δρόμος για την αλλαγή της ονομασίας, είναι πλέον ορθάνοιχτος. Την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα, ο Αστέρας, μέλος του Μητρώου της Γ.Γ.Α. θα κάνει πλέον μια μεγάλη Γενική Συνέλευση, ιστορική, στην οποία η παρουσία των μελών, των φίλων τους και της τοπικής κοινωνίας, θα δείξει και τον δρόμο, θα δείξει το μέλλον και ποιο θα είναι αυτό. Εκτός από τις αλλαγές στο Καταστατικό, οι οποίες θα συζητηθούν και κάποιες από αυτές είναι υποχρεωτικές προκειμένου να υπάρξει εναρμόνιση με τις νέες διατάξεις του Μητρώου της Γ.Γ.Α, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.
Πέρα όμως από τα τυπικά θέματα της ημερήσιας διάταξης, θα υπάρξει και ένα ουσιαστικό, το οποίο δεν θα είναι άλλο, από την εξεύρεση βιώσιμης οικονομικής και διοικητικής λύσης, η οποία θα καταστήσει τον Αστέρα ξανά πρωταγωνιστή. Τα μέλη της παρούσας διοίκησης, είναι έτοιμα αν βρεθεί διάδοχη κατάσταση, να αποχωρήσουν και να δώσουν τη θέση τους σε μια νέα ισχυρή διοίκηση.
Αναλυτικά η πρόσκληση για τη Γενική Συνέλευση
“ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ “ΑΟ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ”
Όπως αποφάσισε στην πρόσφατη συνεδρίαση του, το Διοικητικό Συμβούλιο του “Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ” ανακοινώνει ότι, την προσεχή Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 18:00, θα πραγματοποιήσει στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ήλιδας (κτήριο Σοχιάς) η ετήσια Γενική Συνέλευση, με θέματα:
– Οικονομικός και διοικητικός Απολογισμός
– Τροποποίηση καταστατικού, προκειμένου να εναρμονιστεί με τις νέες διατάξεις του Μητρώου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
Στο πλαίσιο αυτό, το Δ.Σ καλεί τα μέλη του, του φορείς του Δήμου Ήλιδας και φίλους του συλλόγου, να συμμετέχουν μαζικά, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας για την επόμενη χρονιά.
Ο Σύλλογος στη νέα του προσπάθεια, σας χρειάζεται όλους δίπλα του!”.
Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα