Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – Π.ΠΑΡΑΛΙΑΣ 73-52 (φώτο – βίντεο)

spot_img

Προτεινόμενα

Με ένα καταιγιστικό δεύτερο δεκάλεπτο κ με πάρα πολύ κόσμο στις κερκίδες η ΑΜΑΛΙΑΔΑ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η.
Καλή στην επίθεση στο πρώτο δεκάλεπτο άλλά χωρίς ρυθμό στην άμυνα ο η ΑΜΑΛΙΑΔΑ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 22-19.
Καταιγιστικός ρυθμός στο δεύτερο δεκάλεπτο με πολύ ενέργεια ,τρέξιμο κ τέλεια αμυντική λειτουργία επικράτησε με 26-6 κ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη 48-25.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε για να φθάσουμε στο τελικό 73-52 .
Καταχειροκροτήθηκε η ΑΜΑΛΙΑΔΑ από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο Κλειστό κ άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια .
Παρών στον αγώνα ο ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ κ η εταιρεία ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ -ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ που είναι ο νέος μεγάλος χορηγός της ομάδας μας .
Ο Κύριος ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ έκανε την εξής δήλωση :
Η είδηση της ανακοίνωσης ίδρυσης μιας νέας Ομάδας μπάσκετ στον τόπο μας, της Α.Σ.Σ Αμαλιάδας, δεν μπορεί παρά να μας χαροποιεί όλους ιδιαίτερα. Κάθε βήμα στον αθλητισμό σημαίνει και ένα βήμα στον πολιτισμό και στην παιδεία αλλά και ένα βήμα στη στήριξη της νεολαίας μας.
Συγχαίρω τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από αυτή την πρωτοβουλία και έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του με την άοκνη προσπάθειά του για τον αθλητισμό και έχει διαγράψει μία μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας ,τον Βασίλη Νιπεργιαλη ,για αυτό του το εγχείρημα και εύχομαι στην ομάδα καλή αρχή και μία πορεία γεμάτη επιτυχίες που θα δοξάσουν την ίδια αλλά και τον τόπο μας.
Στο εγχείρημα αυτό δεν θα μπορούσα να μην είμαι και εγώ αρωγός βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή, η οποία εύχομαι και ελπίζω να τύχει θερμής υποστήριξης και αποδοχής από όλους.
Στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε δυστυχώς ο αθλητισμός σε τοπικό επίπεδο μη μπορώντας να αντλήσει από την Πολιτεία πόρους οι χορηγίες οποιασδήποτε μορφής είναι ζωτικής σημασίας παράγοντας για την επιβίωση ενός αθλητικού συλλόγου.
Ως άνθρωπος που ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό τα τελευταία χρόνια κι αντιλαμβάνομαι τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που απαιτεί μια τέτοια πρωτοβουλία σήμερα αλλά και ως Αμαλιαδιτης, θεώρησα χρέος μου να συνδράμω και εγώ τη νέα αυτή ομάδα στο ξεκίνημά της .
Εύχομαι αυτή να είναι η αρχή της διαδρομής μιας ομάδας πού θα φτάσει πολύ ψηλά και θα μας κάνει πολύ περήφανους!

Δεκάλεπτα 22-19, 26-6,12-15,13-12
Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Κίντος, Φιλόπουλος 4,Θεοδωρόπουλος 8(2),Κιούφης 27(4)
Δασκαλόπουλος 6,Κατσιγιάννης 6(2),Μαντούβαλος 7,Νικολόπουλος 2,Αγραπιδάκης9,Ανδρουτσόπουλος 4,Ντάνασης.

Π.ΠΑΡΑΛΙΑΣ:Θεοδωρόπουλος20, Ζαφείρης,
Σαβόπουλος8(1),Μαρκόπουλος,Ροδόπουλος12(4),Διαμαντόπουλος5,Δροσάτος2,Κανελλόπουλος 5(1).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα