ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α1 ΕΣΚΑΗ: Πρωταθλητής και με… βούλα ο ΑΣΣ Αμαλιάδας!

  • 22
    Shares

Μια διαφορετική μέρα είναι η σημερινή για τον ΑΣΣ Αμαλιάδας, καθώς περνάει και τυπικά στην ιστορία της ΕΣΚΑΗ, σαν ένας από τους Πρωταθλητές της. Η ομάδα της Ηλείας, φτάνει στο ύπατο σκαλοπάτι των τοπικών διοργανώσεων και ανοίγει τα φτερά της για τη Γ΄ Εθνική.

Σήμερα, ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΣΚΑΗ η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 κατηγορίας, η οποία βρίσκει Πρωταθλητή τον ΑΣΣ Αμαλιάδας.

Ο σύλλογος, υποδέχθηκε την απόφαση αυτή με ανακοίνωση:

Ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑΗ η επικύρωση της βαθμολογίας που φέρνει τον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ στην κορυφή της βαθμολογίας κερδίζοντας επάξια την άνοδο του στην Γ Εθνική κατηγορία .
Με αυτό τον τρόπο κλείνει και τυπικά η χρονιά με τον ΑΣΣΑ να πετυχαίνει τον στόχο του που ήταν η πρώτη θέση και η άνοδος στις εθνικές κατηγορίες .
Ένας στόχος ξεκάθαρος και μια οικογένεια αγαπημένη που φρόντισε να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο εντός και εκτός γηπέδων .
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας , θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδα μας!
Συγχαρητήρια σε όλο το σταφ της ομάδας !
Για την επιτυχία αυτή πέρα από τα μέλη της ομάδας ιδιαίτερο βάρος είχε η βοήθεια όλων των ανθρώπων που στήριξαν αυτή την προσπάθεια
. Σε αυτούς πηγαίνει το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
Στους χορηγούς μας , τους υποστηρικτές μας , στους φιλάθλους μας , στις οικογένειες των αθλητών.
Σας ευχαριστούμε , σας αγαπάμε και σας θέλουμε πάντα κοντά μας .
Το κεφάλαιο τοπικό μπάσκετ κλείνει, μια νέα πρόκληση των Εθνικών κατηγοριών ανοίγει την οποία θα αντιμετωπίσουμε όπως ξέρουμε να κάνουμε μέχρι τώρα , με αγάπη , διαφάνεια και μεράκι .
Συνεχίζουμε όλοι μαζί!“.


  • 22
    Shares