ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α1 κατηγορία: Αβέβαιη η συμμετοχή πέντε ομάδων

 • 19
  Shares

Πέντε ομάδες της Α1 κατηγορίας, από τις 18 που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, παραμένουν στην αβεβαιότητα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι 13 από τις 18 έχουν ανακοινώσει και επίσημα ότι θα δηλώσουν συμμετοχή και θα αγωνιστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1 κατηγορία.

Ας δούμε αναλυτικά

 1. Ολυμπιακός Ζ.: Βρίσκεται στον… αέρα
 2. Πανηλειακός: Συμμετέχει κανονικά
 3. Δόξα: Συμμετέχει κανονικά
 4. Ξενοφών: Συμμετέχει κανονικά
 5. Νίκη: Συμμετέχει κανονικά
 6. Ολυμπιακός Σ.: Έχει ανακοινώσει μόνο νέα διοίκηση
 7. Αλφειός: Συμμετέχει κανονικά
 8. Αστέρας: Δεν έχει ακόμα εκλέξει διοίκηση
 9. Προοδευτική: Βρίσκεται στον… αέρα
 10. Πέλοπας Π.: Συμμετέχει κανονικά
 11. Ηλειακός Β.: Συμμετέχει κανονικά
 12. Κουρτέσι: Δεν έχει ακόμα εκλέξει διοίκηση
 13. Ολυμπιάδα: Συμμετέχει κανονικά
 14. Πελόπιο: Συμμετέχει κανονικά
 15. Κόροιβος Κ.: Δεν δηλώνει συμμετοχή
 16. Ερμής Π.: Συμμετέχει κανονικά
 17. Κεραυνός Βρ.: Συμμετέχει κανονικά
 18. Θύελλα Π.: Συμμετέχει κανονικά

Ολυμπιακός Ζαχάρως

Βρίσκεται κυριολεκτικά στον… αέρα. Δεν δηλώνει όπως όλα δείχνουν συμμετοχή, αλλά και ακόμα και αν δηλώσει, δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει δελτίο ούτε για… δειγμα!

Αστέρας Αμαλιάδας

Πρόθεση είναι να συμμετάσχει, με τη μόνη διαφορά ότι δεν έχει εκλέξει ακόμα διοίκηση. Το απόγευμα της Τετάρτης (12/8), είναι κρίσιμο καθώς είναι προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση. Κάποια δελτία υπάρχουν, αλλά είναι παίκτες πολύ μικρής ηλικίας, οι οποίοι αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος της ιστορίας του Αστέρα αλλά και των απαιτήσεων της κατηγορίας.

Προοδευτική

Βρίσκεται όπως και ο Ολυμπιακός Ζαχάρως στον αέρα. Ο Χρήστος Νικολετάκης σταματάει την ενεργό δράση, ενώ κάποιοι έμπειροι παίκτες, ετοιμάζονται για αποχώρηση. Διοίκηση δεν έχει εκλεγεί, ενώ είναι άγνωστο αν θα δηλώσει συμμετοχή.

ΑΠΟ Κουρτεσίου

Στο παρά… πέντε θα εκλέξει διοίκηση, καθώς έχει προγραμματίσει Γενική Συνέλευση. Αρχικά η πρόθεση ήταν να κατέβει η ομάδα, η αθρόα όμως αποχώρηση παικτών, δείχνει το αντίθετο, ότι η ομάδα τουλάχιστον στην Α1, δεν μπορεί να κατέβει. Σε κάθε περίπτωση, την προσεχή Κυριακή έχει κρίσιμη Γενική Συνέλευση, αφού η προηγούμενη δεν οδήγησε πουθενά.

Κόροιβος Κατσαρού

Δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην Α1. Αυτό τουλάχιστον ανέφεραν οι ιθύνοντες της ομάδας από το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Είναι το πλέον πιθανό τη νέα σεζόν να μην αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος


 • 19
  Shares