ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α1 κατηγορία: Με «υψηλό βαθμό» οι διαιτησίες τη σεζόν που τελείωσε

  • 45
    Shares

Η ολοκλήρωση της σεζόν στο μεγάλο τοπικό Πρωτάθλημα και στα Πλέι Οφ, ανέδειξε πρόσωπα που ξεχώρισαν και τα οποία καθόρισαν τις τύχες του Πρωταθλήματος. Ευτυχώς για το φίλαθλο κοινό αλλά και για το ποδόσφαιρο, «πρωταγωνιστές» δεν αναδείχθηκαν οι διαιτητές. Η διαιτησία σε μεγάλο βαθμό (πάντοτε υπάρχουν και μεμονωμένες εξαιρέσεις), είχε πολύ καλή παρουσία και ιδιαίτερα στα κρίσιμα παιχνίδια, πέρασε απαρατήρητη.

Μεγάλο μερίδιο για την επιτυχία αυτή, είχε και η Επιτροπή Διαιτησίας, της οποίας προΐσταται ο Αχαιός Χρυσόστομος Μάνθος. Μια Επιτροπή, η οποία επέλεξε τους κατά τεκμήριο καλύτερους και η οποία όποτε χρειάστηκε να εμπιστευθεί και νέους, δεν δίστασε να το κάνει, κερδίζοντας το στοίχημα. Συνολικά ήταν μια σεζόν χωρίς “παρατράγουδα”, στο τέλος της οποίας όλοι συζητούσαν για ποδόσφαιρο και όχι για τις αποφάσεις των διαιτητών, γεγονός το οποίο πρέπει να επισημανθεί.

Σημαντικό μερίδιο έχoυν και τα άλλα δυο μέλη, ο Στέλιος Κυριακάκης και ο Αντώνης Καραγιάννης, οι οποίοι με την  με την ομάδα συνεργατών τους, παρατηρητών διαιτησίας, “αλώνισαν” τα γήπεδα, αξιολογώντας την παρουσία των διαιτητών. Ο αναπληρωτής πρόεδρος Στέλιος Κυριακάκης, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα πριν από λίγο, ανέφερε:

«Ευχαριστώ όλους τους διαιτητές για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην φετινή σεζόν που πέρασε και όλο το Δ/Σ της Ένωσης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου στην επιτροπή διαιτησίας».


  • 45
    Shares