ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α1 Dedalos: «Αυλαία» με μεγάλο ματς


Η αυλαία του Πρωταθλήματος της Α1 Dedalos ανοίγει αυτό το Σ/Κ στα γήπεδα της Ηλείας, με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι να κλέβει τον ενδιαφέρον στο πρόγραμμα, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 5μ.μ. στα Κρέστενα, με τον Ξενοφώντα να υποδέχεται τη Νίκη Τραγανού.
Η αρχή βέβαια γίνεται αύριο Σάββατο με δυο παιχνίδια. Πρώτο χρονικά είναι αυτό των Σαβαλίων, ανάμεσα στον ενισχυμένο και φιλόδοξο τοπικό Ολυμπιακό από τη μία και τη νεοφώτιστη ομάδα των Μακρισίων από την άλλη, η οποία ενισχύθηκε και με την απόκτηση του Μάζη. Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως στις 5μ.μ. υποδέχεται την Προοδευτική, στην οποία επέστρεψε ο τερματοφύλακας Κώστας Σταθόπουλος, ενώ στο Κουρτέσι, ο ΑΠΟΚ θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς, καθώς δεν αναμένεται να κατέβει να αγωνιστεί ο Εθνικός Αμπελοκάμπου, ο οποίος μηδενίστηκε και στο παιχνίδι Κυπέλλου Market In απέναντι στα Σαβάλια, χάνοντας το ματς με 3-0 άνευ αγώνα.
Από τα Κυριακάτικα παιχνίδια, εκτός από το μεγάλο ματς στα Κρέστενα, με ενδιαφέρον αναμένεται και το ματς Ατρομήτου-Χαβαρίου, με τους Μελανόλευκους του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, να αποκτούν τις τελευταίες μέρες ξανά πίσω τον Σωτήρη Σταυρούλια (φωτο κάτω), ο οποίος αποχώρησε από τη Νίκη Τραγανού.
Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της νέας σεζόν:
Σάββατο 16/9 (17:00)
(16:30) Ολυμπιακός Σαβαλίω ν-Μακρίσια (Μαρκαντωνάτος-Πήττας-Μποσινάκης)
Ολυμπιακός Ζαχάρως-Προοδευτική (Σφυρής-Καραμέρος-Ρουμπάνης)
ΑΠΟΚ-Εθνικός Αμπελοκάμπου 3-0 α.α.
Κυριακή 17/9 (17:00)
Ατρόμητος-Χάβαρι (Γεωργόπουλος-Φτερνιάτης-Κωστόπουλος)
Ξενοφών-Νίκη (Παναγόπουλος-Καραλής-Κοιλιομενιάτης)
Πηνεία-Αλφειός (Καραβίδας-Δρακόπουλος-Λάζαρης)
Θύελλα Π-Ηλειακός (Παυλόπουλος-Ρουμπάνης-Δουλαβέρης)
Δόξα Ν.Μ.-Ενιπέας (Πήττας-Τσάκαλης-Κεφαλούρος)