ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α1 Dedalos: Ξεσηκωμός στο Τραγανό ενόψει πρώτου τελικού


Ξεσηκωμός επικρατεί στο Τραγανό ενόψει του πρώτου τελικού των Πλέι Οφ της Α1 Dedalos, ανάμεσα στην τοπική Νίκη και τη Δόξα Νέας Μανολάδας. Το παιχνίδι, δεν έχει ακόμα οριστεί, καθώς η ΕΠΣ Ηλείας ήθελε να αποφύγει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι να συμπέσει με ένα άλλο πολύ μεγάλο παιχνίδι, αυτό του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο στην Αμαλιάδα, την Κυριακή στις 5μ.μ. στην Αμαλιάδα.

Στο Τραγανό, αναμένεται «πανστρατιά» για τη  Νίκη, καθώς διεκδικεί με σοβαρές αξιώσεις την άνοδο στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Βεβαίως είναι η δεύτερη φορά που η Νίκη φτάνει τόσο κοντά σε μια άνοδο (έχει παίξει τελικό και το 2014, ωστόσο τότε υπήρχαν και μπαράζ με Πρωταθλητές άλλων νομών), το έκανε και πέρυσι παίζοντας κόντρα στον Πανηλειακό, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που η Νίκη μπαίνει σε μια σειρά τελικών από θέση ισχύος, έχοντας το πλεονέκτημα απέναντι στον αντίπαλό της.

Από τα πλάνα του Σπύρου Αντωνόπουλου θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Παπαχριστόπουλος και ο στρατευμένος Κασσιανός. Άλλο πρόβλημα δεν φαίνεται να υπάρχει, καθώς ο τραυματισμός του Παρασκευόπουλου αποδείχθηκε επιπόλαιος και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.