Α1 Dedalos Play Offs: Δόξα-Νίκη, πράξη δεύτερη

spot_img

Προτεινόμενα

 

Το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα Νέας Μανολάδας και τη Νίκη Τραγανού διεξάγεται αύριο. Ένα παιχνίδι το οποίο από την ισοπαλία του πρώτου ματς, ίσως αναδείξει και Πρωταθλητή, καθώς με νίκη της ομάδας του Τραγανού, το Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται αύριο. Αντίθετα, αν η Δόξα καταφέρει να κερδίσει αυτή, ή έστω να μην ηττηθεί, η σειρά θα οδηγηθεί και σε τρίτο παιχνίδι.

Η γηπεδούχος Δόξα, με τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου της, αναμένεται αύριο να κυνηγήσει τη νίκη που χρειάζεται για να πάρει το προβάδισμα στη σειρά. Από την άλλη πλευρά η Νίκη, μετά τη μέτρια εμφάνιση του πρώτου παιχνιδιού, θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία αύριο να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αν δεν τα καταφέρει, η σειρά θα πάει σε τρίτο ματς στο Τραγανό, εκεί που θα κριθούν τα πάντα.

Από τη Δόξα, απών είναι ο Αλέξης Λιούρης, ενώ για τη Νίκη Τραγανού, άπαντες θα είναι παρόντες, δεδομένου ότι επιστρέφει ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος.

Ο δεύτερος τελικός, αρχίζει στις 18:00 και διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Παυλόπουλος, με βοηθούς τους Γιάννη Καραλή και Χρήστο Λιάπη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα