Α2 Εθνική: Έκανε «στην άκρη» το Πευκοχώρι για γλιτώσουν Μαρούσι και Καβάλα

spot_img

Προτεινόμενα

Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στα χρονικά κάτι τέτοιο, τουλάχιστον σε τόσο υψηλό επίπεδο, μια μόλις αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ένα πρωτάθλημα, να κάνει μια ομάδα «στην άκρη» και να σωθεί κάποια ομάδα, η οποία έχει σχεδόν βέβαιο τον υποβιβασμό.

Η Ευρώπη Πευκοχωρίου έκανε κάτι τέτοιο, αιτιολογώντας ότι τη νέα σεζόν δεν θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική και κατά συνέπεια δεν θα ήθελε με αυτό τον τρόπο να εμποδίσει κάποια άλλη ομάδα να παραμείνει μέσω των Πλέι Άουτ.

Εδώ να σημειωθεί ότι  ότι αν η Ευρώπη ολοκλήρωνε το Πρωτάθλημα, κάποια ομάδα της Α2 η Καβάλα ή το Μαρούσι θα υποβιβαζόταν και θα ανέβαινε στην Α2 κάποια επιλαχούσα ομάδα από τη Β΄ Εθνική. Αντίθετα έτσι που γίνεται τώρα, τις ελπίδες παραμονής (μέσω Πλέι Άουτ)  κερδίζουν το Μαρούσι, αλλά και η άλλη ομάδα της Χαλκιδικής, η Καβάλα.

Η ανακοίνωση της Ευρώπης Πευκοχωρίου:

«Μετά από έκτακτο Δ.Σ. του συλλόγου μας αποφασίσαμε η ομάδα του αντρικού τμήματος μπάσκετ για λογους εσωτερικούς (που δεν είναι της παρούσης για περαιτέρω ανάλυση) την επόμενη αγωνιστική σεζόν να μην αγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία. Για τον λόγο αυτό, σεβόμενοι την ΕΟΚ και τις υπόλοιπες ομάδες και για να μη στερήσουμε το δικαίωμα σε καμία απο αυτές να αγωνιστεί στα play out και να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α2, η ομάδα μας δεν θα κατέβει να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καστοριά, ώστε να μην συμμετέχει στην διαδικασία των play outs.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για την παραμονή τους στην κατηγορία».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα