Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Α2 ΕΠΣΗ: Ποιος… πρωταθλητής Χειμώνα! Πρωταθλητής… Ανοίξεως!

spot_img

Σε ένα Πρωτάθλημα στο οποίο μετά τη διεξαγωγή του προσεχούς Σαββατοκύριακου, θα απομένει μόλις το 1/3 για την ολοκλήρωσή του, η ΕΠΣ Ηλείας δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει ακόμα τον πρώτο γύρο. Ο φετινός «πρωταθλητής Χειμώνα», θα αποτελέσει την εξαίρεση για την Α2 και θα αποκληθεί πρωταθλητής… Ανοίξεως.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Μετά το αυτοσχέδιο λοκντάουν το οποίο επέβαλλε στις αρχές του έτους, χωρίς πραγματικό λόγο, αφού η καθ’ όλα αυστηρή σε τέτοια θέματα κυβερνητική πολιτική έκρινε ότι δεν υπήρχε λόγος διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, η ΕΠΣΗ ανέβαλε την 7η και την 8η αγωνιστική. Τη μεν 7η πρόλαβε να την ολοκληρώσει σε νέα ημερομηνία. Η δε όγδοη, έχει απομείνει μόνη κι… έρημη! Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν έχει καν οριστεί. Δηλαδή δεν γνωρίζουμε με τα τωρινά δεδομένα, πότε θα γίνει. Και μαζί με εμάς, δεν γνωρίζουν οι ομάδες, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές. Και δεν σταματάμε εδώ. Σε ένα Πρωτάθλημα το οποίο ξεκίνησε στις 6 Νοεμβρίου, το οποίο υποχρεώνει ομάδες από το ένα άκρο της Ηλείας να πάνε στο άλλο (για να καταλάβετε το παράδοξο του πράγματος, οι ομάδες της Α1 έχουν χωριστεί σε δυο ομίλους), για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, δεν αρκεί να παιχτεί η 8η αγωνιστική. Λείπει και ένα παιχνίδι από την… 5η αγωνιστική. Ακριβώς έτσι! Από τον περασμένο Νοέμβριο και τη μεγάλη κακοκαιρία, δεν έχει διεξαχθεί ένα παιχνίδι. Είναι το παιχνίδι ανάμεσα σε Κακόβατο και Εθνικό Γερακίου. Και μπορεί ο Κανονισμός σε περιπτώσεις αναβολών, να υποχρεώνει τον ορισμό τους σε διάστημα ενός μήνα, εδώ όμως θα χρειαστεί να περάσουν κοντά στους τρεις μήνες για να παιχτεί. Για την ακρίβεια, αντί για τις 11 Δεκεμβρίου 2021 που ήταν να διεξαχθεί, το ματς θα γίνει στις 2 Μαρτίου 2022. Παρά μια βδομάδα τρεις μήνες, διάστημα στο οποίο η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ, δεν έχει βρει μια ελεύθερη Τετάρτη να ορίσει αυτό το ματς.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα