Α2 κατηγορία: Ανανεώσεις προπονητών σε τέσσερις ομάδες

spot_img

Προτεινόμενα

Με αργά αλλά σταθερά βήματα, επιστρέφει το ηλειακό ποδόσφαιρο σε κανονικούς ρυθμούς μετά τα όσα συνέβησαν πέρσι. Μετά τις ομάδες της Α1, σειρά παίρνουν για να ξεκινήσουν προετοιμασία και οι ομάδες της Α2 κατηγορίας. 

Τέσσερις ομάδες, προχώρησαν σε ανανεώσεις με τους προπονητές τους, συνεχίζοντας στον δρόμο τον οποίο χάραξαν πέρσι. Ειδικότερα, ανανέωση στην τεχνική ηγεσία έχουμε στον Λευκός Αστέρα, στον Ατρόμητο Βαρβάσαινας, τον Κένταυρο Σωστίου, καθώς και τους Λέοντες Αμαλιάδας.

Λευκός Αστέρας

Στο “τιμόνι” του Λευκού Αστέρα, θα συνεχίσει τη νέα σεζόν ο Νίκος Σταματελάτος. Για την ακρίβεια, θα κληθεί να συνεχίσει αυτό το οποίο ξεκίνησε πέρσι, όταν και στις πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα του Σκουροχωρίου βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ατρόμητος Βαρβάσαινας

Με τον Χρήστο Αγγελόπουλο στην τεχνική του ηγεσία και με στόχο την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, θα πορευτούν τα “Λιοντάρια” τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εξάλλου παραμένει η ίδια διοίκηση στην ομάδα, υπό τον Θανάση Τσόπελα.

Κένταυρος Σωστίου

Με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Κένταυρος Σωστίου. Η συνεργασια ανάμεσα στις δυο πλευρές, κρίνεται επιτυχημένη, καθώς παρά το γεγονός ότι διακόπηκε το Πρωτάθλημα, στον Κένταυρο είχαν κάνει ένα καλό ξεκίνημα και έδειξαν ότι είχαν θέσει στέρεες βάσεις, σαν νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Τη Δευτέρα μάλιστα ο Κένταυρος αρχίζει και την προετοιμασία του, με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματιμένη στις 5:30μ.μ. στο γήπεδο Καλυβίων.

Λέοντες Αμαλιάδας 

Με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο στον πάγκο τους και τη νέα σεζόν, θα πορευθούν οι Λέοντες. Οι “Οράνιε”, δεν είναι εξάλλου μια ομάδα “μονοετούς” προγραμματισμού, αλλά μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει σταθερό προγραμματισμό και παρουσία στην κατηγορία. Όπως πάντα, ο σχεδιασμός είναι να διατηρεί έναν σταθερό κορμό και να μπορεί να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, παίκτες οι οποίοι προέρχονται από μια άκρως επιτυχημένη ακαδημία ποδοσφαίρου η οποία έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια σημαντικούς παίκτες. Ο Διαμαντόπουλος, στο πρόσφατο παρελθόν είχε εργαστεί στο τεχνικό τιμ του Αστέρα, στο πλευρό του Λάζαρου Σέμου, εκεί όμως που παρουσίασε ένα εξαιρετικό έργο, ήταν στο Χάβαρι και την Α1 κατηγορία, όταν και παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα