6.6 C
Pýrgos
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Βάζουν «χαράτσι» φορτώνουν τους δημότες με πρόσθετα βάρη για τη νομική στήριξή τους….

spot_img

  ΝΕ.Δ.Α : ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ  ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΧΡΗΜΑΤΩΝ !!

Βάζουν «χαράτσι» φορτώνουν τους δημότες με πρόσθετα βάρη για τη νομική στήριξή τους….

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ! Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ : Αλήθεια έτσι νοιάζονται για τους

συμπατριώτες μας που αγωνιούν καθημερινά για το θέμα;

Βρήκαν ακόμη μια ευκαιρία για να εκμεταλλευτούν την αγωνία και

την αγανάκτηση των δημοτών, όταν την ίδια ώρα απαιτείται η

καθολική και διαρκής προσπάθεια όλων μας για να ανατρέψουμε την απαράδεκτη και καταδικαστική για τον τόπο απόφαση εφαρμογής του Π.Δ για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο…

Με την παραπάνω τοποθέτηση η παράταξη της Μείζονος

Αντιπολίτευσης του Δήμου Ζαχάρως «ΝΕ.Δ.Α» καταγγέλλει την πρωτοφανή και απίστευτη τακτική της Δημ . Αρχής όχι όμως πρωτόγνωρη για την Δημοτική Αρχή,  που έσπευσε να … στήσει ολόκληρο μηχανισμό προς όφελος τρίτων, με το «Ειδικό Γραφείο Συλλογής Εγγράφων-Αιτήσεων και τοπογραφικών» απαιτώντας και παράλληλα παραπλανώντας τους Δημότες μας,  με υπέρογκα ποσά ζητώντας τίτλους ιδιοκτησίας, προκειμένου να στηρίξει νομικά την υπόθεσή του!!

Είναι ανήκουστο και παράλληλα λυπηρό έως εξοργιστικό αυτό που

μεθόδευσαν… Ξεχνούν προφανώς ότι υπάρχουν συμπατριώτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν ούτε καν τις τρέχουσες οικον. υποχρεώσεις τους.

Όσοι επιχείρησαν να επικοινωνήσουν έως σήμερα τουλάχιστον με το συγκεκριμένο Γραφείο έκπληκτοι άκουσαν ότι εκτός των εγγράφων που θα συγκεντρώσουν πρέπει να καταβάλουν και ποσό που φθάνει ακόμη και τα 400 ευρώ με το αιτιολογικό των εξόδων για την προσφυγή κατά του Π.Δ και για την  αγωγή αποζημίωσης, μια απόφαση που δεν έχει την έγκριση του ανωτάτου οργάνου του Δημοτικού του  Συμβουλίου.

Η τελευταία διαδικασία  μάλιστα δεν είναι καν απαραίτητη να προχωρήσει σήμερα στην παρούσα φάση αλλά σε δεύτερο χρόνο και αναλόγως την δικαστική εξέλιξη του θέματος…

Τι όφειλαν ωστόσο να κάνουν ;

Με δεδομένη την δύσκολη οικονομική συγκυρία να αντιληφθούν

άμεσα τα προβλήματα των δημοτών και να αναλάβουν  Δ Ω Ρ Ε Α Ν με δαπάνες του ίδιου του Δήμου την συγκεκριμένη διαδικασία.

Μόνον έτσι θα προστάτευαν και θα στήριζαν πραγματικά τους

συμπολίτες μας. Και μόνον έτσι ο Δήμος θα έδειχνε έστω και αργά ένα στοιχειώδες ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ όπως υποχρεούται και οφείλει να πράττει  απέναντι στους δημότες του.

Και τι τελικά κάνουν τώρα;

Μετατρέπουν το Δήμο σε «ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ» και μάλιστα με υψηλό κόστος μετατοπίζοντας το βάρος της νομικής εκπροσώπησης στους ίδιους τους δημότες……

Καμιά λοιπόν ευαισθησία και κανένα πραγματικό ενδιαφέρον.

Προβάλλουν δήθεν μια κίνηση βοήθειας κάτι που αυτονόητα έπρεπε να γίνει και καλούν τους δημότες οι οποίοι όταν επικοινωνούν μαζί τους μαθαίνουν στο τέλος και τη … «λυπητερή» που τους ετοιμάζουν!

Είναι κάτι που στο άκουσμα του και μόνο τα μέλη της Δημ. Αρχής και όσοι επινοήθηκαν αυτή την τακτική θα πρέπει να ντρέπονται….

Εκπροσώπηση χωρίς επιβάρυνση…

Η Αντιπολίτευση του Δήμου Ζαχάρως συμπαρίσταται στους πολίτες και αντιμετωπίζει το θέμα με ευθύνη και συνέπεια όπως κάνει άλλωστε από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα του Π.Δ για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο.

Και καλεί τους δημότες για άλλη μια φορά όσοι έχουν έννομο

Συμφέρον και επιθυμούν, να προσέλθουν το Σάββατο στο Γραφείο της (δίπλα από την είσοδο του Κ.Ε.Π του Δήμου) από 8.00 π.μ έως 20.00 μ.μ. και να καταθέσουν  μονο τους τίτλους ιδιοκτησίας τους σε φωτοαντίγραφο .

Θα συμμετάσχουν έτσι στην Νομική πρωτοβουλία για την κατάθεση αίτησης ακύρωσης του Π.Δ χωρίς οι ίδιοι να επιβαρυνθούν το παραμικρό και να έρθουν στη δύσκολη θέση του οικονομικού κόστους.

Για μας αυτό θα ήταν αδιανόητο και θα ακύρωνε σε κάθε περίπτωση την μεγάλη και ανιδιοτελή προσπάθειά μας. Γραφείο τύπου ΝΕ.Δ.Α

Γραφείο τύπου ΝΕ.Δ.Α

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα