ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βίκυ Δημητρακοπούλου: Μια ανάρτηση που βάζει «φωτιές» στο εκλογικό σκηνικό της ΕΠΟ


«Μια ακόμα πρόσκληση για τις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ. 12/12.20. Ένας ολόκληρος μήνας. Αν και εφόσον γίνουν, Θεού θέλοντος και covid 19 επιτρέποντος, θεωρώ ότι θα υπάρξει κι άλλη υποψηφιότητα για τον/την πρόεδρο της ΕΠΟ εκτός του κ. Ψαρρόπουλου».

Αυτό το σχόλιο ανάρτησε χθες αργά το βράδυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η ειδική σύμβουλος της ΕΠΣ Ηλείας Βίκυ Δημητρακοπούλου-Κουλούρη. Μια ανάρτηση  η οποία βάζει «φωτιές» στο προεκλογικό σκηνικό της ΕΠΟ. Τον λόγο, θα τον εξηγήσουμε παρακάτω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news, μια σειρά Ενώσεων, κάποιες δυσαρεστημένες από τον Βορρά, καθώς και κάποιες άλλες από την υπόλοιπη χώρα, επιχειρούν να δημιουργήσουν παράταξη, η οποία θα κατέλθει στις εκλογές της ΕΠΟ. Αρχικά το επικρατέστερο όνομα να ηγηθεί ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο οποίος τελικά και παρά τα όσα δημοσιεύματα τον ήθελαν «μεταγραφή» στο «μπλοκ» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτό και κατά συνέπεια στην παράταξη του Σταύρου Ψαρρόπουλου. Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, φαίνεται ότι δεν επιθυμεί να ηγηθεί, δίνοντας «πάσα» στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου, ο οποίος όμως ούτε και αυτός φαίνεται «ζεστός» να ηγηθεί σε μια παράταξη απέναντι στον Ψαρρόπουλο. Οι διεργασίες παρά ταύτα δεν σταματούν και πάντα με βάση τις πληροφορίες του ilia.news, έχει προταθεί για επικεφαλής της παράταξης η Βίκυ Δημητρακοπούλου. Μια παράταξη, η οποία θα έχει κατά βάση της κάποιες Ενώσεις όπως ο Πειραιάς, η Ηλεία, τα Χανιά και άλλες, αλλά και κάποιες ΠΑΕ όπως ο Ολυμπιακός, ο Άρης, η Λάρισα, οι οποίες δεν πρόσκεινται θετικά στο λεγόμενο «μπλοκ» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Αν και αρχικά η Βίκυ Δημητρακοπούλου υποδέχθηκε με σκεπτικισμό αυτή την πρόταση, θέλοντας να δώσει προτεραιότητα σε κάποιον άλλον, από τους παλαιότερους προέδρους Ενώσεων, φαίνεται ότι το «σενάριο» να ηγηθεί αυτή σε μια τέτοια παράταξη για την ΕΠΟ, παραμένει εν ισχύ.

Η ίδια με τη χθεσινή της ανάρτηση, «φούντωσε» αυτές τις  φήμες. Γιατί αν προσέξατε, πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο, δεν γράφει απλά για υποψηφιότητα για πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά για «τον/την πρόεδρο της ΕΠΟ», φράση η οποία περικλείει μέσα το ενδεχόμενο υποψήφια να είναι και γυναίκα.

Στην ανάρτηση της μάλιστα, απαντάει από κάτω το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δημήτρης Βύτανος, ο οποίος γράφει: «Μακάρι να υπάρξει και να είναι και από την Ηλεία». Ο Δημήτρης Βύτανος, μέλος του σκληρού πυρήνα της παράταξης Κουλούρη στην ΕΠΣΗ και γνωστός για τα φιλοολυμπιακά του αιασθήματα, δεν μπορεί να μην έχει  πάρει τίποτα το… αφτί του!