Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Βίντεο από το «Football Around» στην Αρχαία Ολυμπία

spot_img

Με την αρωγή της ΕΠΣ Ηλείας και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, η ΕΠΟ διοργάνωσε το διήμερο 10,11 Νοεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία, ποδοσφαιρικό τουρνουά τη συμμετοχή πάνω από 100 επίλεκτων ποδοσφαιριστών ηλικιακών κατηγοριών Κ-12 και Κ-13 από Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Πελοποννήσου.

Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Το  «Μπάλα παντού», όπως ονομάζεται η προσπάθεια, είναι στρατηγικό πλάνο της ΕΠΟ, προκειμένου να διαδώσει τις αξίες και την οργανωμένη ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε πλατιά κοινωνικά στρώματα. Η έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019 αποτελεί και το σημείο εκκίνησης του εξαετούς (2018-2024) αυτού πλάνου της Ομοσπονδίας.

Η έμφαση δίνεται στις Εθνικές ομάδες, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το γυναικείο ποδόσφαιρο, τις ακαδημίες, την εκπαίδευση προπονητών και τις κοινωνικές δράσεις, μέσω ειδικών προγραμμάτων που υποστηρίζονται από τη FIFA και την UEFA και υλοποιούνται με τη συνεργασία των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας και δεκάδων κοινωνικών φορέων και ειδικών.

Εμείς ας δούμε ένα βίντεο από τα όσα συνέβησαν στην Αρχαία Ολυμπία:

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα