Βαρθολομιό: Τους ενημέρωσε για να μην πάθουν τα χειρότερα (φώτο και έγγραφο)

spot_img

Προτεινόμενα

Κύριοι

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα κατά τη γνώμη μου σοβαρό πρόβλημα στο Δήμο Πηνειού.
Για να μην πει κανένας (από τους φορείς) πως δεν ήξερε ή πως δεν είχε ενημερωθεί.
Για να γνωρίζει και ο εισαγγελέας τα γεγονότα.
Γιατί είναι πρόσφατο το παράδειγμα της Μάνδρας.
Συνοπτικά:
Στις 16/11/2017 ενημέρωσα το ΔΗΜΟ ΠΗΝΕΙΟΥ με αίτηση που έλαβε αριθ. πρωτοκόλλου 13306/16-11-2017 για ένα πρόβλημα που θεωρώ ότι είναι σοβαρό. Δίπλα από το σπίτι μου (περιοχή Βατιώνα) περνάει το αποστραγγιστικό που παροχετεύει τα νερά του ρέματος Λυγιάς προς τη θάλασσα. Αυτό το ρέμα στο σημείο εκείνο έχει ένα γεφύρι και δίπλα του υπάρχει ένα χωράφι . Σον όχθο είναι ένας καλαμιώνας, που κάποιος πήγε (με γκρέΙντερ), έκοψε τα καλάμια και τα έριξε μέσα στο ρέμα,κάτω από το γεφύρι. Το θέμα είναι ότι αν έχουμε κάποια καταιγίδα όπως παλιότερα, το νερό από το ρέμα της Λυγιάς δεν θα μπορεί να πάει προς τη θάλασσα, οπότε πα ακολουθήσει τη φυσιολογική ευθεία πορεία του και θα πνίξει το Βαρθολομιό.
Εκτός από την αίτηση, ενημέρωσα και προφορικά τον πρόεδρο του χωριού παρουσία των υπαλλήλων καθώς και πολιτών, ο ο ποίος μου σύστησε να απευθυνθώ στο ΤΟΕΒ, λόγω αρμοδιότητας. Μετά από 2-3 μέρες με πήρε στο τηλέφωνο και ένας αντιδήμαρχος ο οποίος αφ΄ενός μου είπε ότι δεν είναι υπεύθυνος και αφετέρου με πληροφόρησε ότι ενημέρωσε το ΤΟΕΒ. Στο ΤΟΕΒ είχα στείλει βεβαίως ανάλογη αίτηση κι εγώ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΟΥΔΕΝ (μέχρι σήμερα 1/12/2017).

Το ΤΟΕΒ που ενημέρωσα και τηλεφωνικά, μου είπε (ούτε λίγο ούτε πολύ) να μου δώσουν το τηλέφωνο του τεχνικού τους για να του πω το πρόβλημα. Αρνήθηκα, ζήτησα το e-mail τους και τους εστειλα την ΑΝΑΦΟΡΑ στις 17/11/2017.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΟΥΔΕΝ (μέχρι σήμερα 1/12/2017).

Θα παρακαλούσα να δημοσιεύσετε την επιστολή μου.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ 

2 Φωτογραφίες, την Αίτηση προς το Δήμο και την αναφορά προς το ΤΟΕΒ

Ευχαριστώ

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα