ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑ

Βασίλης Κοντοζαμάνης: Προκήρυξη για γιατρούς αλλά και μόνιμες λύσεις για το Νοσοκομείο του Πύργου (βίντεο)


«Τα προβλήματα του Νοσοκομείου του Πύργου δεν προέκυψαν τώρα, έρχονται από το παρελθόν και πρέπει να δώσουμε μόνιμες λύσεις» είπε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης από το Νοσοκομείο του Πύργου το οποίο επισκέφτηκε νωρίς το απόγευμα και συμμετείχε σε σύσκεψη, στα πλαίσια περιοδείας του σε Νοσηλευτικές Μονάδες της Περιφέρειας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, οι Διοικητές των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας κ.κ. Χρήστος Χριστόπουλος και Ειρήνη Αγγελάκου, ο βουλευτής κ.κ. Κώστας Τζαβάρας  και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σε δηλώσεις του, μετά το πέρας της σύσκεψης, ο κ. Κοντοζαμάνης μίλησε για την επιτυχή έκβαση του προγράμματος «Ελευθερία», ενώ αναφερόμενος στα προβλήματα του Νοσοκομείου του Πύργου ανακοίνωσε την άμεση προκήρυξη για την κάλυψη των κενών θέσεων της Παθολογικής Κλινικής αλλά και ιατρών και των υπόλοιπων ειδικοτήτων. Ωστόσο, επεσήμανε ότι πρέπει να δοθούν και λύσεις που θα έχουν διάρκεια. Τέλος, ο Υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση εξετάζει να δώσει κίνητρα σε νέους γιατρούς προκειμένου να επιλέγουν να εργαστούν σε νοσοκομεία της χώρας και ειδικά της Περιφέρειας, σταματώντας έτσι τη «διαρροή» νέων επιστημόνων στο εξωτερικό!