ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βασίλης Κοπανιτσάνος: «Η φίλαθλη κοινή γνώμη γνωρίζει το ποιόν εκάστου εξ’ ημών”»

  • 30
    Shares

Με αφορμή την ολοκλήρωση της δίκης περί απόπειρας δωροδοκίας, η οποία αθώωσε τον Άρη Κουλούρη από τις κατηγορίες, ο μάρτυρας της υπόθεσης Βασίλης Κοπανιτσάνος, έκανε την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Εκμεταλλευόμενος την αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Η.  έκανε δηλώσεις περί σκευωριών που κατέρρευσαν, χωρίς να κατονομάζει τους  σκευωρούς!

Κατ’ αρχάς έχω να δηλώσω  ότι ήταν κατηγορούμενος με αυτεπάγγελτη εισαγγελική δίωξη  και δεν υπήρχε κάποιο φυσικό πρόσωπο που ήταν μηνυτής του.

Η σωρεία ψευδών στοιχείων στα οποία βασίστηκε η υπεράσπιση του και έχουν καταγραφεί στα πρακτικά, θα εξεταστούν για περαιτέρω νομικές ενέργειες εκ μέρους μου.  Ήταν αυτά που προκάλεσαν  κατ’ ελάχιστο την οργή όλων όσων παρακολούθησαν την ακροαματική διαδικασία.

Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές, αλλά σίγουρα η φίλαθλη κοινή γνώμη γνωρίζει καλύτερα το ποιόν εκάστου εξ ημών και είναι αλάνθαστη.

Ο υποφαινόμενος και κάποιοι άλλοι άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου, κλήθηκαν από τον Εισαγγελέα και κατέθεσαν ως μάρτυρες στην υπόθεση και δεν ήταν αυτοί οι μηνυτές του κ. Κουλούρη.

Η παραπληροφόρηση συνεχίζεται ακόμη και τώρα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου!

Η κοινή γνώμη όμως  γνωρίζει ,  και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει καμία απόφαση δικαστηρίου.

Ένοχος ένοχον ου ποιεί….

Τελειώνοντας  κ. Κουλούρη  μαζί θα έχουμε πάντα μια πολύ σημαντική διάφορα: Εγώ πάντα θα μπορώ να κοιτάζω στα Ματιά όλον τον κόσμο , για εσάς δεν γνωρίζω εάν θα μπορείτε να κάνετε το ίδιο, σίγουρα όμως έμενα προσωπικά ποτέ  δεν θα μπορείτε».


  • 30
    Shares