ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βασιλικόπουλος: «Ο Αίας είναι ομάδα οργανωμένη και με πλάνο» (φώτο, βίντεο)


Παίκτης του Αίαντα και επίσημα είναι ο Γιώργος Βασιλικόπουλος, ο οποίος μετά από μια πενταετία εκτός Ηλείας σε Αστέρα Τρίπολης και Παναχαϊκή, έρχεται η ώρα να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα μιας ηλειακής ομάδας σε επίπεδο ανδρών.

 

Ο Βασιλικόπουλος, έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία του Αίαντα στη Γαστούνη για να υπογράψει. Τον περίμεναν εκεί ο Πρόεδρος του Αίαντα Γιώργος Μπίρμπας, ο τεχνικός της ομάδας Θοδωρής Ανδριόπουλος, αλλά και… όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Ταμίας του συλλόγου Τάσος Αράπογλου.

 

Ο Γιώργος Βασιλικόπουλος, μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Αίαντα και εξήγησε ότι ο λόγος για τον οποίο επέλεξε να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα, ήταν η οργάνωση και το πλάνο της ομάδας: «Μίλησα με τους ανθρώπους του Αίαντα. Από την πρώτη στιγμή, κατάλαβα με τί ανθρώπους έχω να κάνω. Δεν θα μπορούσα να αφήσω μια ομάδα με οργάνωση και με πλάνο, η οποία με ήθελε. Το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, είναι ένα Πρωτάθλημα που στηρίζεται στη δύναμη, το πάθος, την καλή προετοιμασία. Έχουμε φτιάξει στον Αίαντα ένα δυνατό σύνολο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Δείτε εδώ βίντεο με τα όσα είπε την ώρα των υπογραφών ο Γιώργος Βασιλικόπουλος: