ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βιλαέτεια 2018: Ο Πύργος και η Ηλεία ξανά στο επίκεντρο του στίβου (βίντεο)


Τα Βιλαέτεια 2018 διεξήχθησαν σήμερα, ένα μίτινγκ που έδωσε τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριες της περιοχής της Βόρειας Πελοποννήσου, να τεστάρουν τις δυνάμεις τους ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Το φίλαθλο κοινό της Ηλείας, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το «αύριο» του κλασικού αθλητισμού της περιοχής μας, ενώ ο Πύργος και κατ’ επέκταση η Ηλεία, σε εποχές δύσκολες οικονομικά, έδωσαν το στίγμα τους ξανά, με την υλοποίηση μιας νέας προσπάθειας, η οποία φέρνει το φίλαθλο κοινό της περιοχής πιο κοντά στον κλασικό αθλητισμό.

Στα Βιλαέτεια 2018, παρών ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου Βαγγέλης Τζελάτης, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια του Δήμου Πύργου, να προετοιμάσει και να οργανώσει αυτό το μίτινγκ.

Εξάλλου, το δημοτικό στάδιο Πύργου, με το απαραίτητο λίφτινγκ που υφίσταται τον τελευταίο καιρό, είναι σε θέση ξανά να διοργανώσει τις ιδιαίτερα απαιτητικές συναντήσεις κλασικού αθλητισμού.

Ας δούμε ένα απόσπασμα από τα όσα είπαν  ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής καιο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου Βαγγέλης Τζελάτης. 

(Αποτελέσματα και περισσότερα για το αγωνιστικό σκέλος, σε νεότερη ανάρτηση).