ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Βουτιά με το κεφάλι 85χρονη σε φωταγωγό


Μετά τις 2:30 περίπου Χθες το μεσημέρι η πυροσβεστική υπηρεσία Αμαλιάδας «πήρε κλήση» ότι στην πόλη σε κοντινό σημείο από το κτίριο της υπηρεσίας, εγκλωβίστηκε 85χρονη σε φωταγωγό.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε άντρες με επικεφαλής τον Διοικητή του Τμήματος Αμαλιάδας και βρήκαν εγκλωβισμένη την 85χρονη.

Στην προσπάθειά της να καθαρίσει το εσωτερικό του φωταγωγού διαστάσεων περίπου 50 x 60 έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό με το κεφάλι ,με δεδομένο ότι το σημείο ήταν στενό γυναίκα σφηνώθηκε στο σημείο και δεν μπορούσε να κουνηθεί, ευτυχώς όμως κατάφερε να φωνάξει την κόρη της, η οποία βρισκόταν στον πάνω όροφο της κατοικίας και την αντιλήφθηκε αμέσως και Κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία .

Καταλαβαίνετε τι αντίκρισαν οι Πυροσβέστες, τον τρόπο που ήταν σφηνωμένη γυναίκα στο φρεάτιο με το κεφάλι προς τα κάτω και με τα πόδια της να είναι προς τα πάνω.

Λόγω της στενότητας του χώρου και του προχωρημένου της ηλικίας της χρειάστηκαν προσεκτικές κινήσεις για τον απεγκλωβισμό της, με τους πυροσβέστες να είναι αντιμέτωποι με το χρόνο καθώς κάθε λεπτό ήταν πολύτιμο λόγο ότι το κεφάλι της γυναίκας ήταν σφηνωμένο προς τα κάτω.

Ωστόσο τα κατάφεραν και η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος και η ηλικιωμένη μετά τον αποκλεισμό της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι για προληπτικούς λόγους .