Βράβευσαν του μικρούς μαθητές… με τα μεγάλα μυαλά!

spot_img

Προτεινόμενα

Τους επιτυχόντες μαθητές του 13ου Διαγωνισμού Δημοτικών «Παιχνίδι και Μαθηματικά» βράβευσε το Παράρτημα Ν. Ηλείας «Ιππίας ο Ηλείος» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Το πρωί της Κυριακής βραβεύτηκαν οι μαθητές των σχολείων του δήμου Ήλιδας και της πεδινής Ηλείας στο κατάμεστο από κόσμο Πολυχώρο Πολιτισμού του δήμου Ήλιδας.

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τους μικρούς μαθητές με τα μεγάλα μυαλά» ανέφερε χαρακτηριστικά στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ενώ τα μέλη του Παραρτήματος Ηλείας μίλησαν για το έργο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, το διαγωνισμό και άλλα ζητήματα, ανακοινώνοντας παράλληλα την έναρξη των εγγραφών για την πραγματοποίηση του 1ου Θερινού Μαθηματικού Σχολείου στην Ηλεία!

Επίσημοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν η κα Αθανασία Μπαλωμένου (ΣΕΕ ΠΕ03 ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας) και ο κ. Ευάγγελος Ζώτος (Μαθηματικός – Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΜΕ).

Οι μαθητές των σχολείων του Πύργου και όλης της νότιας Ηλείας βραβεύτηκαν σε δεύτερη εκδήλωση, στο ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος στον Πύργο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα