Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
16.7 C
Pýrgos

«Βράζουν» ακόμα στη Βρίνα με τη διαιτησία: «Εκτέλεσε το καθήκον της συνείδησής του»

spot_img

«Φωτιά» έχουν πάρει τηλέφωνα παραπόνων, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ilia.news, όπως βέβαια και έντονες είναι και οι διαμαρτυρίες μέσω των social media. Στη Βρίνα, «βράζουν» ακόμα με τη διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας. Χωρίς να καταφέρονται εναντίον του Πανηλειακού, τον οποίο δεν θεωρούν υπεύθυνο, τα έχουν ευθέως με τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Κεραυνού Βρίνας, μετα τα όσα έγιναν με τις επαναλήψεις των πέναλτι δεν ήθελαν να κατέβουν στο δεύτερο ημίχρονο να αγωνιστούν και εγινε μεγάλη προσπάθεια από τον προπονητή και μελη του Δ. Σ. να τους μεταπειστούν και να αγωνιστούν στο Β’ ημίχρονο.
Στο μεταξύ, έφτασε και μια ανακοίνωση φιλάθλων του Κεραυνού Βρίνας, υπογεγραμμένη από φιλάθλους (τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στη διάθεση του ilia.news), η οποία αναφέρει τα εξής:

 

«Συγχαρητήρια στον Β΄βοηθό διαιτητή του χθεσινού ματς ανάμεσα στον Κεραυνό Βρίνας και τον Πανηλειακό κ. Γούργουρα Αντώνη.

Γιατί στο 42΄και ενώ το σκορ ήταν 0-1, αποφάσισε να «σηκώσει» τη σημαία του και να ζητήσει επανάληψη στο πέναλτι που είχε εκτελέσει ο παίκτης του Πανηλειακού και είχε αποκρούσει ο τερματοφύλακας της Βρίνας.

Περισσότερα επίσης συγχαρητήρια στον κ. Γούργουρα Αντώνη, γιατί και στη δεύτερη εκτέλεση του πέναλτι, πάλι απέκρουσε ο τερματοφύλακάς μας, αλλά και πάλι σήκωσε τη σημαία του και διέταξε τρίτη εκτέλεση του πέναλτι.

Στην τρίτη εκτέλεση του πέναλτι λοιπόν, έγινε το 0-2!!

Πάρα πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στον κ. Γούργουρα, αλλά και στον διαιτητή ξ. Ρηγόπουλο, για τις αποφάσεις τους αυτές, ιδιαίτερα όμως στον κ. Γούργουρα, που πρωτοτύπησε στα ηλειακά γήπεδα χρονικά και διέταξε τρίτη εκτέλεση πέναλτι, εκτελώντας το καθήκον της συνείδησής του.

Ο απολογισμός των συγκεκριμένων εφευρέσεων του κ. Γούργουρα, εκτός από το 0-2, λίγο πριν το ημίχρονο, ήταν και η τιμωρία με τέσσερις κίτρινες κάρτες σε παίκτες του Κεραυνού.

Συγχαρητήρια επίσης στον άξιο διαιτητή κ. Ρηγόπουλο, ο οποίος στο 55΄σφύριξε και νέο ανύπαρκτο πέναλτι, τέταρτη εκτέλεση του Πανηλειακού, σε κολλημένο χέρι αμυντικού του Κεραυνού Βρίνας και παράλληλα του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον απέβαλλε με κόκκινη.

Συγχαρητήρια και τον Α΄ βοηθό κ. Δουλαβέρη, που δεν σήκωσε τη σημαία του στο 62΄σε καθαρό οφσάιντ παίκτη του Πανηλειακού, ο οποίος και σκόραρε ενώ είχαν σταματήσει τελείως οι αμυντικοί μας, διαμορφώνοντας το σκορ σε 0-5.

Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το ηλειακό ποδόσφαιρο και συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξή του. Όλες οι παραπάνω αναφορές είναι πραγματικά γεγονότα και δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορική ομάδα του Πανηλειακού».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα