Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
18.5 C
Pýrgos

Βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την πρώην τους ομάδα

spot_img

Λέμε ότι η Ηλεία και ιδιαίτερα η Αμαλιάδα, έχουν τη δική τους «παροικία» φέτος στον Τηλυκράτη. Μόνο που όλο αυτό δεν είναι τωρινό μόνο φαινόμενο. Είναι σχεδόν μια παράδοση, η οποία αντέχει μέσα στο χρόνο. Δυο ποδοσφαιριστές, από τους πρώτους οι οποίοι μετακόμισαν από την Ηλεία προς τη Λευκάδα, ήταν στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ο Κώστας Σταθόπουλος και ο Νίκος Μπαλάσκας.

Δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι διάβηκαν πρώτοι τον δρόμο που διαβαίνουν σήμερα ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος και ο Διονύσης Πλατουργός. Και αν ο Κώστας Σταθόπουλος έμεινε περισσότερο στη Λευκάδα, για τον Νίκο Μπαλάσκα το πέρασμά του από εκεί ήταν το διαβατήριο για να μετακομίσει στην τότε  Β΄ Εθνική και τον Παναιγιάλειο.

Οι δυο βετεράνοι Ηλείοι ποδοσφαιριστές, βρέθηκαν χθες στη Γαστούνη, όχι μόνο για να παρακολουθήσουν τον Τηλυκράτη, αλλά και για να συναντήσουν παλιούς φίλους. Στη φωτογραφία, λίγο πριν την έναρξη, παρέα με τον παλιό παράγοντα και πιστό φίλο του Τηλυκράτη, τον Χρήστο  Καρτάνο. Μάλιστα ο Νίκος Μπαλάσκας, όπως εξομολογήθηκε, είχε αρκετά χρόνια να βρεθεί σε γήπεδο για να παρακολουθήσει κάποιο ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα